Χαλκίδα: Εκατοντάδες ψάρια βρέθηκαν κάτω από την γέφυρα

χαλκιδα, ψαρια, γεφυρα

Πολλοί απόρησαν με αυτό που έβλεπαν κάτω από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας. Το περιστατικό έγινε πριν χρόνια στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα. Βέβαια δεν είναι κάτι το σπάνιο μιας και λαμβάνει χώρα συχνά πυκνά σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Αν ψάξουμε για απαντήσεις, η φύση έχει όλες τις απαντήσεις ακόμα και σε αυτό που είδαν οι περαστικοί κάτω από την παλαιά γέφυρα στη Χαλκίδα.

Όταν κάποιοι αντίκρισαν τα εκατοντάδες νεκρά ψάρια κάτω από την γέφυρα της Χαλκίδας, δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως συνέβη.

Άλλοι πίστεψαν ότι ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τα νεκρά ψάρια στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας. Άλλοι νόμιζαν ότι κάποιος τα έριξε εκεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι συχνό φαινόμενο όχι μόνο στη Χαλκίδα αλλά σε όλα τα παραθαλάσσια μέρη.

Τα ψάρια πηδάνε από τη θάλασσα τη στεριά. Η εξήγηση κρύβεται στην κυριαρχία της θάλασσας όπου το πιο μεγάλο ψάρι, κυνηγά για να φάει το μικρό.

Για αυτό τον λόγο γέμισε η παλιά γέφυρα στη Χαλκίδα με νεκρά ψάρια στην στεριά μιας και λίγο πριν υπήρχαν κοπάδια ψαριών. Ο αριθμός των ψαριών ήταν τόσο μεγάλος που αρκετά από αυτά βγήκαν ακόμα και στην στεριά κάτω από την γέφυρα.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό φαινόμενο με τους γνώστες να τονίζουν ότι είναι κάτι αρκετά σύνηθες. Τα ψάρια αυτά ονομάζονται φρίσσες που δεν έχουν πολλές διαφορές με τις σαρδέλες.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο Πάσχα;

Φωτοβολταϊκά στέγης επιδότηση 2023: Πότε θα αρχίσει;

Voucher 400 ευρώ: Πώς θα το πάρετε

Ερέτρια: Ο δυνατός ήχος πάγωσε όσους ήταν εκεί

Κύμη: Όλο το χωριό βγήκε στον δρόμο για την παρέλαση

Έπαθαν πλάκα όταν την είδαν να κάνει βουτιές στο λιμάνι στην Κάρυστο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις