1 μήνυμα, 1000 χαμόγελα: Τα ευχαριστώ μας σε εσάς!

Στις 23 Σεπτεμβρίου, τα ψητοπωλεία «Ο Κούλης» σας ευχαριστούν για την προτίμησή σας τόσα χρόνια με μια μοναδική προσφορά!
Παραγγέλνετε ένα τυλιχτό με καλαμάκι χοιρινό ή μπιφτέκι κοτόπουλο, και παίρνετε ένα δεύτερο εντελώς δωρεάν!
Ο Γιώργος Σπανός, συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης 3ης γενιάς, χρησιμοποιεί φρέσκα υλικά και κρέατα από πιστοποιημένες ευβοϊκές φάρμες, φροντίζοντας ώστε κάθε τυλιχτό να είναι χειροποίητο και πεντανόστιμο.
Μην χάσετε την ευκαιρία: ένα δώρο που δείχνει την εκτίμηση του καταστήματος σε όσους το στηρίζουν τόσα χρόνια. 28 χρόνια παράδοσης και εμπιστοσύνης, τώρα με προσφορά που δεν γίνεται να αγνοήσετε!
Σημειώστε τη μέρα και ελάτε να απολαύσετε δύο τυλιχτά στην τιμή του ενός – γιατί υπάρχουν μαγαζιά… και υπάρχουν μαγαζιά που ξεχωρίζουν με τα δώρα τους!
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Εύβοια: Είδαν έναν άντρα χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα
Προσλήψεις Αναπληρωτών 2026 Εύβοια: Πότε η Α’ φάση, Β’ και Γ’ φάση – Δήλωση περιοχών
Προσλήψεις Αναπληρωτών 2026: Πότε ξεκινά η Α’ φάση, Β’ και Γ’ – Δήλωση περιοχών
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News
🎥 Δεν είναι Μπαλί! Είναι η Εύβοια και κρύβει ένα μυστικό 200 ετών
👉 Μόλις 1 ώρα από τη Χαλκίδα υπάρχει μια παραλία που όλοι μπερδεύουν με το Μπαλί. Τα κρυστάλλινα νερά είναι μόνο η αρχή. Στο τέλος του βίντεο μπαίνουμε στο μικρό μουσείο του Αλμυροπόταμου και εκεί αποκαλύπτεται κάτι που λίγοι γνωρίζουν. Πάτα play και θα καταλάβεις γιατί το λένε έτσι.

