Δες τι τρομακτικό πλάσμα εμφανίστηκε ένα πρωί του καλοκαιριού στο Αλιβέρι

Όσοι βλέπουν αυτή την φωτογραφία στα social media δεν πιστεύουν με τίποτα στα μάτια τους. Είναι απίστευτα τρομακτικό, πολύ μεγάλο και σίγουρα θα σε κάνει να το βάλεις στα πόδια.

Αλιβέρι ειδήσεις: Αυτό το τρομακτικό πλάσμα αν το δεις μόνος σου, σίγουρα θα φοβηθείς αρκετά. Δεν είναι από τα πλάσματα που τα βλέπεις και δεν τα φοβάσαι. Έκανε την εμφάνιση του και ευτυχώς υπάρχουν ψύχραιμοι άνθρωποι.

Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται ψυχραιμία και όχι πανικός. Αν σε πιάσει πανικός, σίγουρα μπορεί να κάνεις ένα λάθος και μία κίνηση που να σου στοιχίσει ακριβά.

Αλιβέρι ειδήσεις: Δες τι τρομακτικό και μεγάλο πλάσμα σέρνεται στον δρόμο!

Οι ασυνήθιστα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες κάνουν τα ερπετά να βγαίνουν νωρίς από τη χειμερία νάρκη τους και μάλιστα αρχίζουν να εμφανίζονται ακόμη και μέσα σε σπίτια, προκαλώντας πανικό!

Φίδι είχε εμφανιστεί και στο κέντρο της Χαλκίδας πριν λίγες μέρες. Στη Χαλκίδα ήταν μικρό στο μέγεθος αλλά μόνο και μόνο που το βλέπεις να σέρνεται, σε κάνει να φοβηθείς.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σε διάφορες περιοχές της χώρας, δάγκωσαν ανυποψίαστους πολίτες. Πάντως από ότι μαθαίνουμε η παρουσία τους στις πόλεις, δεν αποτελεί καθόλου σπάνιο φαινόμενο. Μάλιστα τους καλοκαιρινούς μήνες εμφανίζονται περίπου με συχνότητα ένα τον μήνα, ενώ τον χειμώνα είναι πιο σπάνια λόγω της χειμερίας νάρκης.

Το να βρεθεί τώρα και στο κέντρο του Αλιβερίου, μπορεί να οφείλεται στις ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή που επικράτησαν στις αρχές του Μάη.  Και σε άλλες περιοχές της Εύβοιας κάτοικοι βλέπουν με τρόμο φίδια να κόβουν… βόλτες ανάμεσά τους και να διαφεύγουν με ταχύτητα όταν κάποιοι τα πλησιάζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εύβοια ειδήσεις: Το απόκοσμο πλάσμα που βρέθηκε σε παραλία

Αλιβέρι ειδήσεις: Δες τι τρομακτικό πλάσμα σέρνεται στον δρόμο!

Πραγματικά είναι πολύ μεγάλο το φίδι. Την φωτογραφία, δημοσίευσε ο Γιώργος Παπαδιόχος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.
Πραγματικά είναι πολύ μεγάλο το φίδι. Την φωτογραφία, δημοσίευσε ο Γιώργος Παπαδιόχος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: “Πρωινός επισκέπτης στην κοινότητα Αλιβερίου” (Πηγή φωτογραφίας: facebook.com)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις του evianews στο Google news