Κάτι τρομακτικό κατέβηκε κάποτε από ουρανό στην Εύβοια

Δες τι τρομακτικό κατέβηκε από τον ουρανό στην Εύβοια
Δες τι τρομακτικό κατέβηκε από τον ουρανό στην Εύβοια

Πολλοί βλέποντας αυτή την εικόνα, σίγουρα θα τρόμαζαν.

Είναι τρομακτικό αυτό που κατέβηκε από τον ουρανό στην Εύβοια. Όχι δεν είστε οι μόνοι που τρομάζετε βλέποντας και μόνο τη φωτογραφία! Σίγουρα θα το κάναμε και εμείς που γράφουμε αυτή την ώρα το ρεπορτάζ. Θα τρομάζαμε τόσο πολύ που θα κοιτάζαμε να απομακρυνθούμε χιλιόμετρα μακρυά.

Είναι τρομακτικό αυτό που κατέβηκε από τον ουρανό στην Εύβοια

Το φαινόμενο του υδροστρόβιλου εμφανίζεται τις μέρες με μεγάλη ζέστη και υγρασία και είναι η δίνη ανάμεσα σε ένα «καταιγιδοφόρο νέφος» και της επιφάνειας της θάλασσας.

Κύριο αίτιο εμφάνισης του φαινομένου αυτού είναι η μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ υδάτινων επιφανειών και ανώτερων ατμοσφαιρικών στρωμάτων.

Αν και πιο αδύναμοι από τους ανεμοστρόβιλους οι υδροστρόβιλοι εμφανίζουν ταχύτητα ανέμων πάνω απο 100 χλμ την ώρα. Φτάνοντας όμως στην στεριά …εξανεμίζονται. Οι περισσότεροι υδροστρόβιλοι παρατηρούνται κοντά στους τροπικούς και σπανιότερα στα μέσα γεωγραφικά πλάτη.

Η εμφάνιση υδροστρόβιλων οφείλεται σύμφωνα με τους ειδικούς κυρίως στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Δες τι τρομακτικό κατέβηκε από τον ουρανό στην Εύβοια

Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται υδροστρόβιλος στην Εύβοια.
Οι φωτογραφίες που θα δείτε κεντρίζουν το ενδιαφέρον στο διαδίκτυο μέχρι και σήμερα. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν ανάμεσα και Κύμη και Σκύρο, όταν εμφανίστηκε υδροστρόβιλος. Δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε υδροστρόβιλος μιας και έχει ξαναέρθει πριν χρόνια στην περιοχή.
Εκείνη την ώρα κάτοικος έτυχε να δει το εντυπωσιακό φαινόμενο και με τη​ν φωτογραφική του μηχανή το αποθανάτισε και το δημοσίευσε στο facebook.
Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες