Δόθηκε παράταση για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης. Δείτε ποιους αφορά.
Σήμερα (09.07.2021) ήταν η τελευταία μέρα που θα μπορούσαν να κάνουν αίτηση στο «Τουρισμός για Όλους» πολίτες των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε 8 ή 9.
Ωστόσο, λόγω της μεγάλης ζήτησης, αποφασίστηκε να δώσει παράταση. Η παράταση είναι τριήμερη και έτσι Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, στις 10, 11 και 12 Ιουλίου, οι πολίτες ασχέτως του αριθμού του ΑΦΜ τους, μπορούν μα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.
Το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» και έχουν ήδη γίνει πάνω από 200.000 αιτήσεις, ενώ η παράταση αφορά επιπλέον 50.000 voucher.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Εύβοια: Η επιβλητική ελληνική σημαία στην κορυφή του βουνού που φαίνεται από παντού
Μυστήριο στη Νέα Αρτάκη: Τι ήταν το πορτοκαλί φως που εμφανίστηκε στον ουρανό
Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Μπιλάλης, πασίγνωστος επιχειρηματίας της Ερέτριας
Συνελήφθη οδηγός στην Εύβοια: Έτρεχε επικίνδυνα και δεν είχε ούτε δίπλωμα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη

