Τα νούμερα ΕΡΤ ηθοποιοί: Πότε παίζει;

τα νουμερα ερτ ηθοποιοι, προγραμμα ερτ, τα νουμερα ερτ επεισοδιο 5, φοιβοσ δεληβοριασ, τα νουμερα ερτ επεισοδιο 1
“Τα νούμερα” της ΕΡΤ: Αυτοί θα είναι οι ηθοποιοί

Στα νούμερα της ΕΡΤ, o Φοίβος καλεί στη «Μάντρα» τον Χρήστο Νικολόπουλο με την παρέα του, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου. Ο Τζόναθαν και η Δανάη, λένε στο Φοίβο ότι δεν έχει την αυθεντική λαϊκότητα που χρειάζεται για να τους υποδεχτεί.

Εκείνος κάνει τα πάντα για να τους αποδείξει το αντίθετο. Στο απολύτως άλλο άκρο, ο Μενέλαος μέσα από τα νούμερα της ΕΡΤ, γυρίζει σε βίντεο κλιπ μια πολιτικώς ορθή εκδοχή του «Φούμα-Φούμα».

“Τα νούμερα” της ΕΡΤ: Αυτοί θα είναι οι ηθοποιοί

Ο Θανάσης γίνεται μανιώδης vegan και τσακώνεται άγρια με τον προμηθευτή κρεάτων της «Μάντρας» (Απόστολος Γκλέτσος) τον οποίον ερωτεύεται σφόδρα η Κίρμπυ, εκείνος όμως κεραυνοβολείται από την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους που έρχεται τυχαία στο μαγαζί.

Ο Χάρης είναι πεπεισμένος πως ο Διονυσίου δεν είναι αυτό που δείχνει και η Παπαδοπούλου λέει τον καφέ στη Δανάη και αυτά που βρίσκει δεν της πολυαρέσουν.

Τέλος, η Αντιγόνη που είναι φανατική του Καζαντζίδη θέλει να χαλάσει το λάιβ θεωρώντας πως ο Νικολόπουλος δεν του φέρθηκε σωστά.

Ευκαιρία για τον τελευταίο να ανοίξει την καρδιά του. Αν φυσικά το λάιβ γίνει: κάποιος -τελευταία στιγμή- κλέβει το αγαπημένο μπουζούκι του Νικολόπουλου-κι εκείνος αδυνατεί να παίξει χωρίς αυτό.