Σημαντική είδηση: Σεισμός 3.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Εύβοια!

Τα νούμερα ΕΡΤ ηθοποιοί: Πότε παίζει;

τα νουμερα ερτ ηθοποιοι, προγραμμα ερτ, τα νουμερα ερτ επεισοδιο 5, φοιβοσ δεληβοριασ, τα νουμερα ερτ επεισοδιο 1
“Τα νούμερα” της ΕΡΤ: Αυτοί θα είναι οι ηθοποιοί

Στα νούμερα της ΕΡΤ, o Φοίβος καλεί στη «Μάντρα» τον Χρήστο Νικολόπουλο με την παρέα του, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου. Ο Τζόναθαν και η Δανάη, λένε στο Φοίβο ότι δεν έχει την αυθεντική λαϊκότητα που χρειάζεται για να τους υποδεχτεί.

Εκείνος κάνει τα πάντα για να τους αποδείξει το αντίθετο. Στο απολύτως άλλο άκρο, ο Μενέλαος μέσα από τα νούμερα της ΕΡΤ, γυρίζει σε βίντεο κλιπ μια πολιτικώς ορθή εκδοχή του «Φούμα-Φούμα».

“Τα νούμερα” της ΕΡΤ: Αυτοί θα είναι οι ηθοποιοί

Ο Θανάσης γίνεται μανιώδης vegan και τσακώνεται άγρια με τον προμηθευτή κρεάτων της «Μάντρας» (Απόστολος Γκλέτσος) τον οποίον ερωτεύεται σφόδρα η Κίρμπυ, εκείνος όμως κεραυνοβολείται από την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους που έρχεται τυχαία στο μαγαζί.

Ο Χάρης είναι πεπεισμένος πως ο Διονυσίου δεν είναι αυτό που δείχνει και η Παπαδοπούλου λέει τον καφέ στη Δανάη και αυτά που βρίσκει δεν της πολυαρέσουν.

Τέλος, η Αντιγόνη που είναι φανατική του Καζαντζίδη θέλει να χαλάσει το λάιβ θεωρώντας πως ο Νικολόπουλος δεν του φέρθηκε σωστά.

Ευκαιρία για τον τελευταίο να ανοίξει την καρδιά του. Αν φυσικά το λάιβ γίνει: κάποιος -τελευταία στιγμή- κλέβει το αγαπημένο μπουζούκι του Νικολόπουλου-κι εκείνος αδυνατεί να παίξει χωρίς αυτό.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι απίστευτο είδε μέσα σε έναν κουβά; Δείτε την φωτογραφία.

Εύβοια: Δείτε πως σώθηκε μια γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.