Πότε μπαίνει το επίδομα ανεργίας το 2022;

επιδομα ανεργιασ οαεδ, επιδομα ανεργιασ 2022, ταμειο ανεργιασ, επιδομα ανεργιασ ποσο, επιδομα ανεργιασ αιτηση, oaed επιδομα ανεργιασ, αιτηση για επιδομα ανεργιασ, επιδομα ανεργιασ ποτε μπαινει,επιδομα ανεργιασ δικαιολογητικα, ταμειο ανεργιασ 2022, καρτα ανεργιασ, δυπα, επιδομα ανεργιασ προυποθεσεισ, επιδομα τακτικησ ανεργιασ, ποσο ειναι το επιδομα ανεργιασ
Επίδομα ανεργίας 2022 και ταμείο ΔΥΠΑ – unsplash

Ένα σημαντικό βοήθημα δίνει κάθε μήνα η ΔΥΠΑ σε όσους έχουν χάσει την εργασία τους.

Ένα σημαντικό βοήθημα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα τρέχοντα έξοδα σε μια δύσκολη εποχή που δυανύουμε.

Για το επίδομα ανεργίας υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις όπως να είναι μισθωτοί των και η σύμβαση τους καταγγέλθηκε από τον εργοδότη ή έληξε.

Η αίτηση για το επίδομα ανεργίας, υποβάλλεται εντός 60 ημερών από την ημερομηνία απόλυσης στην αρμόδια Υπηρεσία του τόπου κατοικίας του δικαιούχου.

Αν μπείτε στο ταμείο ανεργίας κατά το πρώτο 7ημερο μετά την απόλυση, επιδοτείστε από την 7η ημέρα, ενώ αν γίνει η αίτηση του επιδόματος ανεργίας μεταγενέστερα, επιδοτείστε από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Πότε μπαίνoυν τα χρήματα από το επίδομα ανεργίας;

Το επίδομα ανεργίας μπαίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς μια φορά το μήνα ανά 25 ημέρες. Για κάθε μέλος της οικογένειας το επίδομα προσαυξάνεται κατά 10%.

Δείτε τι αλλαγές θα γίνουν στο επίδομα ανεργίας