Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δημοτικού και νηπιαγωγείου Διρφύων: “Ο αγώνας συνεχίζεται”

Διαβάστε το δελτίο τύπου…

“Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και Νηπιαγωγείων Διρφύων συγκάλεσε σήμερα 15:15 μμ Γενική Συνέλευση με θέμα την υποβάθμιση του Δημοτικού Διρφύων. Μας τίμησαν ο κ. Γιάννης Μπουροδήμος (πρώην δήμαρχος της Ενότητας Διρφύων), η κ. Γκόγκου Τζοβάνα , ο πρόεδρος του Σχολικού Συμβουλίου κ. Βλάχος Χρήστος, η εκπρόσωπος της κοινότητας Πάλιουρα Κατερίνα Μπουροδήμου και η βάση του συλλόγου, οι γονείς.

Συμφωνήσαμε όλοι μαζί ότι μια υποβάθμιση του σχολείου πέρα από τις αναταράξεις που θα επιφέρει στην σχολική κοινότητα, θα έχει και ευρύτερο πλήγμα, στην τοπική κοινωνία. Πράγμα που κανείς δεν το θέλει.

Το Δημοτικό Διρφύων πέρα από ότι είναι ένα νέο σχολείο με άριστες υποδομές, είναι και ένα σχολείο που ανεβάζει υψηλά τον πήχη του εκπαιδευτικού επιπέδου. Όλοι οι γονείς θέλουμε το καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα για τα παιδιά μας. Θέλουμε σχολεία που να παρέχουν ασφάλεια και αναπτυγμένους ορίζοντες.

Ο αγώνας συνεχίζεται, η γραμμή μας παραμένει ίδια, ζητάμε την παρέμβαση όλων των φορέων για την ενίσχυση της δυναμικότητας. Είναι ώρα για τη σύμπραξη όλης της κοινωνίας.

Εκεί που ανοίγει ένα σχολείο, κλείνει μια φυλακή. Μην ανοίγουμε φυλακές, ας διατηρήσουμε τα σχολεία μας κι ας παλέψουμε γι αυτά. Θα είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά στις νέες γενιές.”

Τα νέα της Εύβοιας

Καθαρά Δευτέρα 2023: Πότε έχουμε

Πότε είναι η Τσικνοπέμπτη 2023;

Food market pass: Πότε ανοίγει;

Η πιο απίστευτη αγκαλιά στη Χαλκίδα

Δείτε που έπεσε το περισσότερο χιόνι στην Εύβοια

Μήνυμα από το 112 σε περιοχές της Εύβοιας – Επελαύνει στη Χαλκίδα η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο σήριαλ Στοργή;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις