Εύβοια: Ποια σχολεία είναι κλειστά αύριο Παρασκευή; Τι θα γίνει με τη Χαλκίδα


Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Εύβοια την Τετάρτη 8/2;

Ήρθε η μεγάλη κακοκαιρία και στην Εύβοια και μάλιστα το έστρωσε για τα καλά από την Κυριακή φέρνοντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Αυτό σημαίνει ότι τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της Εύβοιας θα είναι κλειστά. (Διαβάστε όλα τα ρεπορτάζ με τα χιόνια στην Εύβοια)

Από το πρωί της Κυριακής (5/2) χιονίζει στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Εύβοιας, ενώ επηρεάζονται και περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Μέχρι στιγμής κλειστά αύριο Παρασκευή θα είναι τα σχολεία στους δήμους Διρφύων – Μεσσαπίων, Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας, Κύμης – Αλιβερίου και Ιστιαίας – Αιδηψού και Καρύστου. Το μεσημέρι της Πέμπτης θα αποφασίσουν οι υπόλοιποι Δήμοι και θα βγάλουν τις ανακοινώσεις για το ποια σχολεία θα είναι κλειστά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε περιοχές που έχει χιόνι, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά. Για παράδειγμα δεν υπάρχει ενδεχόμενο να ανοίξουν τα σχολεία σε Στενή ή Καθενούς όπως και σε άλλα ορεινά χωριά που έχουν χιόνι.

Τα σχολεία στη Χαλκίδα θα είναι ανοιχτά. Θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, με ώρα προσέλευσης των μαθητών στις 09:00 το πρωί, για την αποφυγή του πρωινού παγετού και την κατάλληλη θέρμανση των αιθουσών. Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Εύβοιας, το οποίο βρίσκεται στην ημιορεινή περιοχή της Ριτσώνας, δεν θα λειτουργήσει.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι εμφανίστηκε πάνω στο καμπαναριό;

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.