Συντάξεις Φεβρουαρίου 2023: Πότε θα πληρωθούν;

εφκα συνταξεισ, συνταξεισ αναδρομικα, efka συνταξεισ, οαεε συνταξεισ, συνταξεισ ικα πληρωμη, ετεαεπ εκκρεμεισ επικουρικεσ συνταξεισ, συνταξεισ οκτωβριου 2022 πληρωμη, συνταξεισ εφκα
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2023;

Συντάξεις: Πότε θα αρχίσει η καταβολή των συντάξεων Φεβρουαρίου 2023.

Αφού καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου 2023, μετά από λίγες μέρες, ξεκινά και η δημοσιοποίηση των ημερομηνιών πληρωμής των συντάξεων Φεβρουαρίου 2023.

Τι λέει ο νόμος για τις συντάξεις;

Σύμφωνα με το Νόμο, ως ημερομηνία καταβολής των μηνιαίων κύριων συντάξεων του ΕΦΚΑ ορίζεται για τους μισθωτούς η προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.

Για τους μη μισθωτούς οι συντάξεις καταβάλλονται την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις του Φεβρουαρίου 2023;

Αυτές είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία:

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9).

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).


Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Νοεμβρίου 2022 θα πληρωθούν ως εξής:

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2023 την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου. Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2023 την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου. Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2023 την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου. Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2023 την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.

Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2023 την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου. Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την ίδια μέρα. Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.

Τέλος, οι επικουρικές συντάξεις θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.