Στις εκδηλώσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και της ΔΕΕΠ Εύβοιας, η Σοφία Νικολάου

Στις εκδηλώσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και της ΔΕΕΠ Εύβοιας, η Σοφία Νικολάου

Σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις για την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας, βρέθηκε χθες, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, η υποψήφια βουλευτής Εύβοιας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Σοφία Νικολάου.

Αρχικά η κ. Νικολάου μετέβη στην ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή της πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, στην οποία παραβρέθηκαν αστυνομικοί από όλο το νομό.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας, Ιστιαίας και Β. Σποράδων, κ. Χρυσόστομος.

Η κ. Νικολάου συνομίλησε με τους αστυνομικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για τα πάγια αιτήματα που θέτουν προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας τους και να εμπεδωθεί ακόμη περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες του νομού.

Το βράδυ η υποψήφια βουλευτής πήγε στην κοπή της πίτας της ΔΕΕΠ Εύβοιας η οποία είχε επίσημο προσκεκλημένο τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Μάκη Βορίδη.

Βουλευτές, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου αποδέχθηκαν την πρόσκληση του προέδρου της ΔΕΕΠ, κ. Παναγιώτη Μάλλιου, και βρέθηκαν στην εκδήλωση θέλοντας να στείλουν μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε η κ. Νικολάου κάλεσε όλους τους πολίτες να δώσουν τη μάχη για να κερδίσει τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία υπενθυμίζοντας ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαχειρίστηκε πολλαπλές κρίσεις και κατάφερε να κρατήσει τη χώρα όρθια.

Συγκεκριμένα η πρώην γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, τόνισε:

«Τα νέα για την Εύβοια είναι πάρα πολύ καλά. Οι Ευβοιώτισσες και οι Ευβοιώτες θα δώσουν μια ξεκάθαρη εντολή νίκης για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η χώρα μας πέρασε απανωτές κρίσεις. Θα θυμίσω το Μεταναστευτικό, την πανδημία, την ενεργειακή κρίση. Το νησί μας, όμως, ο τόπος μας, πέρασε και μια άλλη. Αυτή της φωτιάς στη Βόρεια Εύβοια, η οποία πραγματικά την κατέστρεψε.

Κι αυτό αποτέλεσε άλλη μια κρίση γι’ αυτή την παράταξη. Όταν λέω ότι η Εύβοια θα δώσει ξεκάθαρη εντολή νίκης στη ΝΔ, αυτό συμβαίνει διότι τα στελέχη της ΝΔ κατάφεραν να κρατήσουν την παράταξη ψηλά.

Επικοινώνησαν το έργο αυτής της κυβέρνησης η οποία είχε τα αντανακλαστικά για να ξεπεράσει τη μεγάλη κρίση που προκάλεσε η φωτιά. Και αυτά τα δυνατά στελέχη της ΝΔ καλούνται τώρα να φέρουν την παράταξη για άλλη μια φορά αυτοδύναμη.

Γιατί η χώρα μας έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Θέλει πάλι πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να ολοκληρώσει το μεταρρυθμιστικό έργο.

Όλοι εμείς πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, για να έχουμε αυτοδύναμη πατρίδα, αυτοδύναμη Ελλάδα. Πάμε για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ, καλούς αγώνες και καλή χρονιά σε όλους».

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Σάστισε με αυτό που βρήκε στο χωράφι!

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.