Σοφία Νικολάου: «Να στηρίξουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιστιαίας»

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιστιαίας, βρέθηκε η κυρία Σοφία Νικολάου.

Μια εκδήλωση που συγκέντρωσε πολύ κόσμο, μιας και οι πολίτες και οι τοπικοί φορείς τιμούν τους πυροσβέστες οι οποίοι δίνουν αγώνα για την προστασία των πολιτών, των περιουσιών τους και του φυσικού περιβάλλοντος.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια δεν θα μπορούσε να λείψει από μια γιορτή του πυροσβεστικού σώματος της περιοχής, που έχει αποδείξει ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας αλλά και της προσπάθειας που γίνεται ώστε να μην ξαναζήσουμε άλλες τραγωδίες όπως αυτή του καλοκαιριού του 2021.

Η κ. Νικολάου συζήτησε με τη διοίκηση και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις περαιτέρω ανάγκες που έχουν προκειμένου να ενισχυθούν και να γίνουν ακόμη πιο αποτελεσματική προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και όλης της Εύβοιας.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν η αφορμή για να τιμηθούν οι πυροσβέστες για το έργο που επιτελούν. Ήταν μια ευκαιρία για να μπορέσουν οι πολίτες της Ιστιαίας να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για όλα όσα προσφέρουν. Κι όπως δήλωσε και η κ. Νικολάου «πρέπει να στηρίξουμε τα αιτήματά τους για περαιτέρω ενίσχυση σε υλικοτεχνική υποδομή και προσωπικό ώστε να είναι έτοιμοι για την επόμενη αντιπυρική περίοδο, αλλά και όποτε οι πολίτες χρειάζονται τους πολίτες».

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις εκλογές;

Πότε μπαίνει το επίδομα ενοικίου Μαρτίου;

Προκήρυξη 9κ 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Ο τυχερός στο Βαθύ Αυλίδας: Όταν λέμε «τη γλίτωσε παρά τρίχα», αυτό ακριβώς εννοούμε!

Χαλκίδα: Δείτε τι απίστευτο έκανε μια γυναίκα με ένα κράνος

Στροφή Τσεκούρα: Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Χαλκίδας

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις