Συνεχίζεται το θρίλερ με το πτώμα στην Δροσιά Χαλκίδας

Ένα άλυτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Δροσιάς, όπου κοντά στα χωράφια βρέθηκε το πτώμα ενός άντρα, αργά το απόγευμα του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου.

Ένα τρομακτικό συμβάν έγινε στην περιοχή της Δροσιάς και οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν την άκρη στο κουβάρι. Σε ένα μακρινό δασάκι υπήρχε το πτώμα ενός άντρα. Περαστικοί που περνούσαν από το σημείο πάγωσαν με αυτό που είδαν.

Το πτώμα του άντρα ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης. Το πιο τρομακτικό της υπόθεσης ήταν ότι βρέθηκε κρεμασμένο σε ένα δέντρο.

Με κομμένη την ανάσα, το πρώτο πράγμα που έκαναν μετά από ένα ισχυρό σοκ, ήταν να επικοινωνήσουν με την αστυνομία στη Χαλκίδα.

Πολλά είναι τα ερωτήματα όπως πόσο καιρό είναι στο σημείο το πτώμα, σε ποιον ανήκει και αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Το γεγονός ότι ήταν κρεμασμένος πάνω σε ένα δέντρο συναινεί στο έγκλημα.

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για το ποια είναι η ταυτότητα του θύματος.

Που βρίσκεται η Δροσιά Χαλκίδας;

Η Δροσιά είναι κωμόπολη κτισμένη σε μικρή απόσταση από τη Χαλκίδα. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, ανέρχεται στους 5.020 κατοίκους. Διοικητικά υπάγεται στον Δήμο Χαλκιδέων και αποτελεί έδρα της Κοινότητας Δροσιάς, καθώς και της Δημοτικής Ενότητας Ανθηδόνος. Οι κάτοικοί της είναι κυρίως γεωργοί, βιομηχανικοί εργάτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και υπάλληλοι. Η περιοχή είναι γνωστή και ως Χάλια, ονομασία επίσημη μέχρι τη δεκαετία του ’60. Ο ναός του Αγίου Γεωργίου είναι κτισμένος κατά το 1870.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Η φωτογραφία στην κορυφή βουνού που κόβει την ανάσα!

Εύβοια: Αυτό ήταν το πιο τρομακτικό κολύμπι στην παραλία!

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι