Πότε ξεκινά η προκήρυξη της πυροσβεστικής 2023;

Πότε ξεκινά η προκήρυξη για την πυροσβεστική υπηρεσία; Ποια είναι τα τελευταία νέα; Πότε θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις προκηρύξεις στην πυροσβεστική 2022 – 2023; (πηγή φωτογραφίας: facebook πυροσβεστικού σώματος)

Προκήρυξη πυροσβεστικής αποτελέσματα: Δείτε πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις στο πυροσβεστικό σώμα – Πόσοι θα βρουν εργασία μέσα από τις προκηρύξεις της πυροσβεστικής – Ποια μπορούν να κάνουν αίτηση

Θα είναι πολλές οι προκηρύξεις από τις οποίες θα καλυφθούν 3.600 κενές θέσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newse, θα υπάρξουν 3.600 κενές οργανικές θέσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα μέσα από προκηρύξεις της πυροσβεστικής.

Οι 3.600 θέσεις εργασίας της προκήρυξης της πυροσβεστικής θα δώσουν εργασία σταδιακά στους ενδιαφερόμενους. Οι σχετικές προκηρύξεις θα δημοσιευτούν μέσω του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος και όχι μέσω του ΑΣΕΠ.

Προκήρυξη στην πυροσβεστική 2022 – 2023 με απολυτήριο Λυκείου

Η προκήρυξη της πυροσβεστικής είναι για απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, οι περισσότερες θέσεις είναι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα προορίζονται για τις παραγωγικές σχολές. Μέσα στις παραγωγικές σχολές είναι οι στρατιωτικές, αστυνομικές, πυροσβεστικής και λιμενικού.

Πέρα από τις επικείμενες προκηρύξεις της πυροσβεστικής, θα πρέπει να ξέρετε ότι από τις 17.942 νέες μόνιμες προσλήψεις που έχουν εγκριθεί για το 2023, οι 4.881 αφορούν προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Για αυτό το προσωπικό θα μπορούν να κάνουν αίτηση οι απόφοιτοι λυκείου.

Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για την προκήρυξη της πυροσβεστικής;

Τα αποτελέσματα για τις προκηρύξεις της πυροσβεστικής θα βγουν σταδιακά. Τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις αναμένεται να γίνουν γνωστά στις αρχές του 2022. Το πυροσβεστικό σώμα χρειάζεται να επανδρωθεί ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Αυτό σημαίνει ότι τους πρώτους μήνες θα αρχίσουν να γίνονται γνωστά τα αποτελέσματα για τις προκηρύξεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Τα νέα της Εύβοιας

Επίδομα 600 ευρώ ένστολοι: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;

Πως κάνω ασφάλιση έμμεσου και προστατευόμενου μέλους;

Πως μπορείς να δεις τι επιδόματα δικαιούσαι;

Εύβοια: Δεν τα κατάφερε ο άτυχος άνδρας που «καρφώθηκε» σε κάγκελο- Θρήνος πριν τις γιορτές

Ένας απίστευτος Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Εύβοια

Χαλκίδα: Γυναίκα έζησε τον εφιάλτη στο τιμόνι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις