Στα μέσα του Φθινοπώρου αναμένεται να δημοσιευτεί η απόφαση του ΣτΕ για την επιστροφή των μειώσεων στις επικουρικές συντάξεις και τα κομμένα δώρα σε 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί ο επανυπολογισμός των 150.000 «παλαιών» συνταξιούχων και θα έχουν καταβληθεί τα ποσά σε όσους τα δικαιούνται (υπολογίζεται περίπου το 20% από αυτούς δικαιούνται αναδρομικά και αυξήσεις).
Τέλος, η απόφαση του ΣτΕ θα έχει να κάνει με τα κομμένα δώρα των κύριων συντάξεων και τις μειώσεις των επικουρικών που επιβλήθηκαν το 2012 σε όλους από το πρώτο ευρώ.
Έπαθαν πλάκα με αυτό που είδαν στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας
Εύβοια: Έχασαν τα λόγια τους με αυτό που είδαν όταν κολυμπούσαν
Αυτό είναι το πιο ζεστό μέρος της Εύβοιας
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.