Πότε ανοίγουν τα σχολεία;

Θα ανοίξουν ή όχι τα διδακτήρια το 2022;

Μια ερώτηση που από ότι φαίνεται θα είναι δύσκολο να απαντηθεί μιας και κάθε μέρα κρύβει και μία δυσάρεστη έκπληξη όσον αφορά τα κρούσματα.

Οι ειδικοί θα συζητήσουν αν ο κορονοϊός θα αφήσει τα σχολεία να ανοίξουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αποφάσεις, ωστόσο η συζήτηση για το αν συνεχίσει το κλείσιμο στα σχολεία θα γίνει λίγα 24ωρα πριν τις 10 Γενάρη.

Φήμες μιλούν ότι θα κλείσουν τα σχολεία λόγω κορονοϊού για 7 μέρες ακόμη. Όλα όμως είναι ρευστά με την κυβέρνηση να δηλώνει πως τα σχολεία θα ανοίξουν άμεσα το στις 10 Ιανουαρίου 2022.

Αν τελικά ανοίξουν στην ώρα τους τα διδακτήρια, θα έρθουν νέα μέτρα.

Μάλιστα το επικρατέστερο σενάριο που είναι αυτή τη στιγμή στο τραπέζι είναι η επιστροφή στα θρανία για όλους τους μαθητές με αποτέλεσμα από rapid test στο χέρι. Αυτό σημαίνει είτε ότι οι δομές για τα rapid test θα είναι ανοιχτές την Κυριακή μιας και οι γονείς δεν θα θελήσουν να βάλουν για άλλη μια φορά το χέρι στην τσέπη είτε ότι θα ανοίξουν την δεύτερη εργάσιμη μέρα.

Για παράδειγμα θα είναι δύσκολο να ανοίξουν Δευτέρα και να πρέπει να πάνε οι μαθητές με rapid test. Αναγκαστικά θα χάσουν μάθημα μιας και δεν θα μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test την Κυριακή.

Όπως και να έχει, τώρα που οι μαθητές είναι εκτός σχολικού περιβάλλοντος με την Όμικρον να δείχνει τη διασπορά και με τις νέες ηλικίες πιο ευαίσθητες, μάλλον θα υπάρξει εισήγησ για αυστηρό έλεγχο, για να πάμε 10η Ιανουαρίου και να ανοίξουν τα σχολεία.

Τα νέα της Εύβοιας

Σχολεία κλειστά την Πέμπτη: Πότε θα ανακοινωθούν;

Food market pass: Πότε θα δοθούν τα χρήματα;

Αυτή είναι η προκήρυξη για αστυνομία 2023

Προσοχή μεγάλη: Αυτός ο δρόμος έκλεισε στην Εύβοια

Εύβοια: Ώρες αγωνίας στα χιόνια για άντρα που έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο

Τι ήταν αυτό που εξόργισε τους Χαλκιδέους κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο σήριαλ Στοργή;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις