Θλίψη στην Εύβοια για τον αστυνομικό που βρέθηκε νεκρός
Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην Εύβοια η είδηση για τον αστυνομικό που βρέθηκε νεκρός στην Αθήνα.
Ο 55χρονος άνδρας, που καταγόταν και ζούσε στην Εύβοια, υπηρετούσε ως αστυνομικός και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και στην τοπική κοινωνία της Ερέτριας.
Ήταν πατέρας ενός παιδιού και άνθρωπος ήρεμος, εργατικός και αφοσιωμένος στην οικογένειά του.
Η τραγική είδηση σκόρπισε συγκίνηση σε φίλους και γνωστούς του στην Εύβοια, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλειά του.
Η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη, με όλους να εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη για τον χαμό ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με ευσυνειδησία και ήθος το καθήκον του.
Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στους συναδέλφους του.
Η κηδεία του πρόκειται να τελεστεί την Τετάρτη στις 11 το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Ερέτρια.
Εύβοια ειδήσειςΧαλκίδα: 1 φώκια άφησε έκπληκτους περαστικούς
Εύβοια: Ήταν η χειρότερη κλοπή που έχει γίνει σε αυτοκίνητο!
Στη Χαλκίδα όπου η διάβαση δεν σημαίνει τίποτα – Σοκαριστικό ρεπορτάζ!
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.


