Θρίλερ με σκάφος στην Νέα Αρτάκη

Έζησαν τον εφιάλτη το πλήρωμα του που είδε να μπαίνουν νερά στο σκάφος.

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας για περιστατικό περιορισμένης εισροής υδάτων σε ένα θαλαμηγό (Θ/Γ) σκάφος σημαίας Φινλανδίας, το οποίο βρισκόταν παραβεβλημένο στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει ελαφριά κλίση στην πλώρη του.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου με μέριμνα του φορέα διαχείρισης του λιμανιού τοποθετήθηκε ένα πλωτό φράγμα περιμετρικά του σκάφους.

Advertisement

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από τη Λιμενική Αρχή Χαλκίδας απαγορεύτηκε ο απόπλους του Θ/Γ σκάφους μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας και αποκατάστασης αιτιών της εισροής των υδάτων.

Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Βρήκαμε τη «Μαλδίβες» της Εύβοιας: Μία ανάσα από την Κύμη με νερά που δεν υπάρχουν

Το χωριό με το παρεξηγημένο όνομα στην Εύβοια

Το χειρότερο που έκαναν σε παιδί στην Εύβοια


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.