Θρίλερ με σκάφος στην Νέα Αρτάκη

Έζησαν τον εφιάλτη το πλήρωμα του που είδε να μπαίνουν νερά στο σκάφος.

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας για περιστατικό περιορισμένης εισροής υδάτων σε ένα θαλαμηγό (Θ/Γ) σκάφος σημαίας Φινλανδίας, το οποίο βρισκόταν παραβεβλημένο στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει ελαφριά κλίση στην πλώρη του.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου με μέριμνα του φορέα διαχείρισης του λιμανιού τοποθετήθηκε ένα πλωτό φράγμα περιμετρικά του σκάφους.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από τη Λιμενική Αρχή Χαλκίδας απαγορεύτηκε ο απόπλους του Θ/Γ σκάφους μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας και αποκατάστασης αιτιών της εισροής των υδάτων.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Εύβοια: Βρήκε στο χωράφι μια ντομάτα γίγαντα

Εύβοια: Θρήνος για 45χρονη γυναίκα που έφυγε νωρίς

Πανικός σε σπίτι έξω από τη Χαλκίδα: Δεν μπορούσε να περπατήσει στα δωμάτια

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη

Πατήστε στον player για να ακούσετε ζωντανά τον Γιώργο Κουτελίνη στον Πτήση 103,2 fm