Πότε ανοίγει η εφαρμογή my θέρμανση για να δοθεί το φετινό επίδομα;

αιτηση επιδομα θερμανσησ, επιδομα πετρελαιου θερμανσησ, επιδομα θερμανσησ 2022 αιτηση, ποτε ανοιγει το επιδομα θερμανσησ, επιδομα θερμανσησ δικαιουχοι, επιδομα θερμανσησ κριτηρια, πετρελαιο θερμανσησ τιμη, επιδομα θερμανσησ 2022 αιτηση ποτε ανοιγει η εφαρμογη, my θερμανση
Πόσα θα είναι τα χρήματα για το επίδομα θέρμανσης;

Ξεκίνησε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης και μαζί με αυτό υπάρχουν και οι ερωτήσεις για το πότε θα δοθεί το ανάλογο επίδομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επίδομα θέρμανσης για τους νέους δικαιούχους θα είναι διπλάσιο και θα φτάσει τα 700 ευρώ. Ακολούθως, νέοι δικαιούχοι του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης 2022-23, θεωρούνται όσοι θα κάνουν για πρώτη φορά εφέτος αίτηση ενώ θα υπάρξει και προσαύξηση 20% για κάθε τέκνο.

Επίδομα θέρμανσης 2022 αίτηση: Πότε ξεκινά η εφαρμογή;

Το επίδομα θέρμανσης αυτό του χειμώνα έχει στόχο να βοηθήσει τους πολίτες και να πιστώσει χρήματα στους λογαριασμούς τους προκειμένου να μειώσει περαιτέρω το κόστος που χρειάζονται για να ζεσταθούν.

Το κράτος δίνει κίνητρα στους πολίτες μέσα από την αίτηση στο επίδομα θέρμανσης να μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος και φυσικού αερίου, αλλά και κίνητρα για όσους είναι εφικτό να επιστρέψουν στο πετρέλαιο.

Πόσα θα είναι τα χρήματα για το επίδομα θέρμανσης;

Όσοι έλαβαν πέρυσι επίδομα θέρμανσης και προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης, θα δουν φέτος περισσότερα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό τους καθώς το επίδομα για τους περσινούς δικαιούχους θα είναι αρκετά αυξημένο. Μάλιστα θα μπουν και άλλοι δικαιούχοι αφού αυξάνονται τα εισοδηματικά όρια.

Πως και πότε κάνουμε αίτηση για το επίδομα θέρμανσης;

Όλα θα γίνουν μέσω του gov.gr. Από την υπηρεσία θα κάνετε αίτηση επιδόματος θέρμανσης, ή θα δηλώσετε τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας. Η αίτηση για το επίδομα θέρμανσης θα γίνει μεταξύ Νοεμβρίου με Δεκεμβρίου, με επικρατέστερο μήνα τον Δεκέμβριο.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ για το επίδομα θέρμανσης

Τα νέα της Εύβοιας

Προκήρυξη της Δικαστικής Αστυνομίας: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις;

Προκήρυξη πυροσβεστικής 2022-2023 με χιλιάδες προσλήψεις: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις;

Χαλκίδα: Φόβος και τρόμος τα βράδια για τα καταστήματα

Σεισμός Εύβοια τώρα: Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις