Εύβοια: Έστειλαν μήνυμα για το περιβάλλον

Το δικό τους μήνυμα για την προστασία της ευβοϊκής φύσης έστειλαν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το Σάββατο 5 Ιουνίου σύλλογοι και πολίτες στη Χαλκίδα.

Η δράση ξεκίνησε το πρωί με ποδηλατοπορεία (αγάλματα παραλίας Χαλκίδας- Ροδιές Κανήθου-Πλατεία Ταχυδρομείου) και συνεχίστηκε με πικετοφορία και ενημέρωση των συμπολιτών στην αρχή του πεζοδρόμου της Αβάντων.

Συμμετείχαν: σύλλογος «ΣΙΔΕΡΙΤΗΣ, για την προστασία της φύσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς», Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας, ομάδα πολιτών για την διάσωση του υγροβιότοπου του Κολοβρέχτη, El Camino-Ανοιχτή Δράση Αλληλεγγύης, Εταιρεία Περιβάλλοντος Κύμης.

Advertisement
Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Έζησε για να το διηγηθεί: Η περιπέτεια σε ασανσέρ στη Χαλκίδα που θα θυμάται για πάντα

Εύβοια: Ένα αρκετά μεγάλο φρούτο στο χωράφι!

Εύβοια: Αυτό το παράξενο στο δέντρο το έχεις δει ποτέ;


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.