Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add evianews.com on Google
Η αντιπυρική περίοδος έρχεται και φαίνεται ότι αφορά και τη Χαλκίδα.
Όσοι έχουν οικόπεδο, θα πρέπει να το κάνουν μέσα σε έναν μήνα αλλιώς έρχεται το πρόστιμο.
Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινά σε λίγες μέρες, και στο πλαίσιο των μέτρων πυροπροστασίας, όσοι έχουν οικόπεδο στη Χαλκίδα θα πρέπει να προβούν στον καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους.
Έχουν ένα μήνα να το κάνουν από την 1η Απριλίου έως την 30η Απριλίου 2023 αλλιώς έρχεται πρόστιμο.
Επιπλέον, έχουν την υποχρέωση για την άμεση απομάκρυνση των υπολειμμάτων με ίδια μέσα, καθώς και την υποχρέωση συντήρησης καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου. Θα πρέπει να ξέρετε ότι η αντιπυρική περίοδος είναι από την 1η Μαίου έως την 31η Οκτωβρίου.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης από τους υπόχρεους, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 50 λεπτών του ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο ενώ υπάρχει και η δαπάνη καθαρισμού του χώρου και απομάκρυνσης των υλικών.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Εύβοια: Ποιες παραλίες έχουν γαλάζια σημαία;
Χαλκίδα: Ώρες αγωνίας για ανήλικο παιδί ύστερα από τροχαίο
Φωτιά τώρα κάτω από την υψηλή γέφυρα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

