Νέα Αρτάκη: Πήγαν να “γδύσουν” ξενοδοχείο

Το συγκλονιστικό δεν είναι μόνο η πράξη τους στην Νέα Αρτάκη αλλά και η ηλικία τους.

Μιλάμε για τρία άτομα από τα οποία τα δύο είναι ανήλικα και κατηγορούνται για κλοπές. Ήταν χθες (24 Φλεβάρη 2021) το απόγευμα όταν ήταν στην αυλή ξενοδοχείου στην Νέα Αρτάκη. Το ξενοδοχείο ήταν σε αναστολή λειτουργίας και έτσι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν την δουλειά τους ανενόχλητοι.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που έκαναν αυτή την πράξη μιας εδώ και τρεις μέρες πήγαιναν καθημερινά και έκλεβαν μεταλλικά αντικείμενα. Αυτά που άρπαξαν ήταν σωλήνες χαλκού, μπαταρίες μπάνιου και οτιδήποτε άλλο μπορούσε να ξηλωθεί και να κουβαληθεί.

Υπήρχε και ένας ενήλικας ο οποίος πριν μέρες είχε μπει σε ένα σούπερ μάρκετ στη Χαλκίδα. Παραβίασε την πόρτα του και αφαίρεσε προϊόντα και χρήματα από τα ταμεία. Όταν τους έπιασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν και ένα ποδήλατο το οποί το κατάσχεσαν.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της αστυνομίας για την κλοπή στο ξενοδοχείο στην Νέα Αρτάκη

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρεις (3) ημεδαποί εκ των οποίων οι δύο (2) ανήλικοι, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες (24-02-2021) το απόγευμα, οι ανωτέρω κατελήφθησαν από περιπολούντες αστυνομικούς, εντός εγκαταστάσεων ξενοδοχείου, που βρίσκεται υπό αναστολή λειτουργίας, να έχουν αφαιρέσει και συγκεντρώσει διάφορα μεταλλικά αντικείμενα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, το χρονικό διάστημα από 19-02-2021 έως 22-02-2021, είχαν προβεί ξανά στην αφαίρεση μεταλλικών αντικειμένων (σωλήνες χαλκού, μπαταρίες μπάνιου κ.λ.π.) από το ίδιο ξενοδοχείο.

Επιπλέον, ο ενήλικας ημεδαπός, πρωινές ώρες την 16-02-2021 στη Χαλκίδα, είχε παραβιάσει θύρα καταστήματος (super market) αφαιρώντας διάφορα εμπορεύματα και χρηματικό ποσό.

Επίσης στην κατοχή των δύο εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ποδήλατο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο ενήλικας ημεδαπός θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.