Ο Νικος Οικονόμου θα μάθει μπάσκετ σε παιδιά της Χαλκίδας – Δείτε πότε

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει επτά Basketball Camps σε ισάριθμες πόλεις της Στερεάς Ελλάδας, ανάμεσα τους και τη Χαλκίδα, από τις 28 Ιουνίου ως τις 7 Αυγούστου, με “συμπαίκτη” τον διεθνή μπασκετμπολίστα και έμπειρο προπονητή ακαδημιών Νίκο Οικονόμου. Στη Χαλκίδα θα διεξαχθεί από τις 2 μέχρι τις 7 Αυγούστου 2021 και είναι δωρεάν η συμμετοχή για τους μικρούς μας φίλους.

Ο Νίκος Οικονόμου με το τεχνικό του team (5 προπονητές – 1 γυμναστής, καθένας με πλούσιο βιογραφικό και παιδαγωγική ικανότητα) θα μάθουν στα παιδιά βασικές τεχνικές του Basket.

Βασικός στόχος της αθλητικής διοργάνωσης είναι η αναζωογόνηση του αθλητισμού, ενάντια στην πολύμηνη καραντίνα και στους περιορισμούς λόγω Covid – 19, οι οποίοι στέρησαν από τα παιδιά την άθληση, την κοινωνικοποίηση και την ανάπτυξη τους.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε επτά διαφορετικά γήπεδα στις ακόλουθες περιοχές και ημερομηνίες:
➢Καρπενήσι (28 Ιουνίου – 3 Ιουλίου)
➢Λαμία (5 Ιουλίου – 10 Ιουλίου)
➢Άμφισσα (12 Ιουλίου – 17 Ιουλίου)
➢Λιβαδειά (19 Ιουλίου – 24 Ιουλίου)
➢Σχηματάρι & Θήβα (26 Ιουλίου – 31 Ιουλίου)
➢Χαλκίδα (2 Αυγούστου – 7 Αυγούστου)

Ώρες διεξαγωγής:
• 9:30 – 13:30 (πρωϊνό γκρουπ)
• 17:00 – 21:00 (απογευματινό γκρουπ)

Η συμμετοχή των παιδιών ηλικίας 6-16 ετών θα είναι δωρεάν και κάθε παιδί θα πάρει ως δώρο αναμνηστικό μπλουζάκι, δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο. Κατά την διάρκεια του Basketball Camp θα μοιράζεται στα παιδιά κολατσιό, χυμός και νερό. Δηλώσεις συμμετοχής στο site της Περιφέρειας (κατηγορία «πρωτοβουλίες»): https://pste.gov.gr/basket-stin-perifereia/