Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019, 22:50
23.1.2019 | 15:18
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»
Συγκροτήθηκε σε σώμα, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπως προέκυψε ύστερα από τις αρχαιρεσίες της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο μετά από ομόφωνη απόφαση αποτελείται από: Πρόεδρος: Γεωργουλόπουλος Θεοδόσης Αντιπρόεδρος: Τζίφας Κώστας Γενική Γραμματέας: Παρασκευοπούλου Δήμητρα Ταμίας: Πολυζωγοπούλου Χριστίνα Μέλη: Κοτταρίνου Έφη, Δημοπούλου Δέσποινα, Παπαγεωργίου Ουρανία
Εύβοια: τελευταίες ειδήσεις
 • 23/1/2019 - 09:11Τα φλαμίγκο έκαναν την επίσκεψη τους στην Εύβοια
     Πέντε νέα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σήμερα, Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στις Αλυκές Κοπανά. Έκαναν την καθιερωμένη στάση τους για το μακρύ ταξίδι της μετανάστευσης και ομόρφυναν την περιοχή 
 • 23/1/2019 - 09:02Έκοψε πίτα η ΔΕΥΑΚΑ
     Παρουσία του δημάρχου Κύμης Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, των αντιδημάρχων, Αλέξανδρου Θεοδώρου, Νίκου Μπαράκου, Γιώργου Κότσαρη, Δημήτρη Μούντριχα, του προέδρου της ΔΗΚΕΠΕΠΟΚΑ Γιώργου Παγώνη, συνεργατών του δήμου και του συνόλου των εργαζομένων στη δημοτική επιχείρηση. Ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς συνεχάρη τον πρόεδρο και τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚΑ, για την καλή συνεργασία , την ευσυνειδησία και την εργατικότητα που επέδειξαν προκειμένου η επιχείρηση ύδρευσης να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από την προηγούμενη δημαρχιακή θητεία και να μπορεί σήμερα να αποτελεί ένα ουσιαστικό μοχλό ανάπτυξης του δήμου. Ο πρόεδρος των εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Κωνσταντίνος Μάλλιος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία και την ανταπόκριση στα αιτήματα τους. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚΑ Φώτης Αναστασίου αναφέρθηκε εκτενώς στις προσπάθειες ανάκαμψης της επιχείρησης η οποία τόνισε ότι οφείλεται στην ευσυνειδησία των εργαζόμενων. Η πολιτική ηγεσία από την πλευρά της προσπάθησε να εκπαίδευσει το προσωπικό με την παρακολούθηση σεμιναρίων, αγορά ενιαίου λογισμικού τα οποία συνέδραμαν ουσιαστικά στην σύνδεση όλων των λειτουργιών της ΔΕΥΑΚΑ, από την καταχώρηση των ενδείξεων των υδρομετρητών μέχρι την έκδοση των λογαριασμών. Από το πρωτογενές αίτημα  μέχρι την ελασματοποίηση και το ταμείο. Αφού έγινε παρουσίαση των ενεργειών και του σημαντικού έργου που επιτεύχθηκε την τετραετία που πέρασε (ένταξη τηλεμετρίας, Βιολογικών  καθαρισμών, διάνοιξη νέων γεωτρήσεων, κατασκευή αγωγών ομβρίων υδάτων κλπ) μέσα σε  ένα πλαίσιο σημαντικών χρεών της προηγούμενης δημοτικής αρχής, κατασχέσεων σε λογαριασμούς που ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο ευρώ μόνο για τη ΔΕΥΑΚΑ, ο κ Αναστασίου τόνισε ότι δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι κατεβλήθησαν όλες οι προσπάθειες ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο, σε ένα δήμο με 365 χιλιόμετρα δίκτυο ύδρευσης, 260 χιλιόμετρα αποχέτευσης, 118 αντλιοστάσια και 120 δεξαμενές. Κλείνοντας ευχαρίστησε  την Τεχνική-Οικονομική-Διοικητική υπηρεσία του δήμου για τη βοήθειά της. Το Δ.Σ της ΔΕΥΑΚΑ, τους αντιδημάρχους και προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την άψογη και ειλικρινή συνεργασία. Το σύμβουλο του δημάρχου Θεόδωρο Βαρδακώστα που ήταν δίπλα στον πρόεδρο σε όλα τα προβλήματα και συνέβαλε τα μέγιστα στην επίλυση τους.Το Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ώστε να μπορέσει να διοικηθεί ο δύσκολος οργανισμός ύδρευσης αποχέτευσης ενώ ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τους εργαζόμενους  για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπο του, οι οποίοι ποτέ δεν αρνήθηκαν είτε ήταν Σαββατοκύριακα είτε αργίες, και έδιναν το «παρόν», χωρίς κανένα οικονομικό όφελος. Τα 2 φλουριά της βασιλόπιτας που αντιστοιχούσαν και στο χρηματικό βραβείο των 100 ευρώ έκαστο κέρδισαν δυο εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚΑ. Οι Χρήστος Καρατζάς και Γιώργος Φωτιάς.
 • 23/1/2019 - 08:52Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδας
     Ανακοινώνεται δια του παρόντος από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδος ότι θα πραγματοποιηθεί και φέτος εκδήλωση για την κοπή της πατροπαράδοτης Αγιοβασιλόπιτας.  Οι εφημέριοι και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού με αγάπη και χαρά σας προσκαλούν την Κυριακή 27 Iανουαρίου και ώρα 13.30 στο κέντρο ΤΟ ΠΗΓΑΔΑΚΙ στην Έξω Παναγίτσα, περιοχή Ορφανοτροφείου.  Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν υπέρ της ενισχύσεως του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού.
 • 23/1/2019 - 08:45Τι λέει ο Κεδίκογλου για την συμφωνία των Πρεσπών
     Ο βουλευτής χαρακτήρισε όχι απλά γελοία τα όσα ισχυρίζονται στην επιχειρηματολογία τους οι κυβερνώντες, αλλά και εθνικά επικίνδυνα, επισημαίνοντας, ότι έλαβαν την απόφαση να εργαλειοποιήσουν ένα εθνικό ζήτημα για να το χρησιμοποιήσουν προς το κομματικό τους συμφέρον στην ελληνική πολιτική σκηνή, εξευτελίζοντας τις δημοκρατικές αξίες και τις αρχές του κοινοβουλευτισμού. Συνέχισε λέγοντας, ότι έφεραν μια συμφωνία εθνικά επιζήμια που εγκυμονεί πολλούς σοβαρούς κινδύνους για το μέλλον, χωρίς να έχουν διαπραγματευτεί, χωρίς να κερδίσουν τίποτα, αντίθετα τα έδωσαν όλα, ακόμα και αυτά που η άλλη πλευρά δεν είχε διανοηθεί να ζητήσει στο παρελθόν, όπως είναι η εθνότητα και η γλώσσα. «Δεν εκμεταλλευτήκατε-είπε- κανένα από τα πλεονεκτήματα που παρείχε στην Ελλάδα η ευνοϊκή διεθνής συγκυρία, με πρώτο τον παράγοντα χρόνο. Τα Σκόπια βιάζονταν, η Ελλάδα δεν είχε κανένα λόγο να βιάζεται. Και όμως η Ελλάδα εμφανίστηκε ως επισπεύδουσα, με τις συνεπαγόμενες αρνητικές συνέπειες στη διαπραγμάτευση.»
 • 23/1/2019 - 08:31Τους έπιασαν με ναρκωτικά στη Χαλκίδα
     Δύο νεαροί συνελήφθησαν στη Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Η πρώτη σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βραδινές ώρες του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 17χρονο Έλληνα, ο οποίος πανικοβλήθηκε μόλις είδε τους αστυνομικούς και πέταξε στο έδαφος μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, 22χρονος αλλοδαπός. Η σύλληψή του έγινε διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
 • 23/1/2019 - 07:47Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί σήμερα στην Αθήνα
     Tαλαιπωρία αναμένεται σήμερα Τετάρτη 213/01/2019 για όσους μετακινηθούν στην Αθήνα, καθώς στις 10.00 το πρωί, συνταξιούχοι θα συγκεντρωθούν έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή. ​Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα συγκεντρωθούν στις 11.00 έξω από το θέατρο “Άλφα”, στην Πατησίων και από εκεί θα κινηθούν προς το υπουργείο Οικονομικών, ενώ οι υπάλληλοι στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ στους Αμπελόκηπους.
 • 23/1/2019 - 07:38Καθημερινά ακούμε Γιώργο Κουτσελίνη και Live fm
     ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ....Η οικονομία, η κοινωνία, οι πρωταγωνιστές τους, και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι ακροατές. «Καλημέρα με τον Γιώργο Κουτσελίνη»  με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα διαδραματίζονται και όλα όσα πρέπει να ξέρουμε. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Στον Live fm 89,6 ο Γιώργος Κουτσελίνης καθημερινά μέχρι τις 11  το πρωί, σχολιάζει με τον δικό του τρόπο την επικαιρότητα.  Ακούστε ΕΔΩ.
 • 22/1/2019 - 18:20ΚΑΕ Κύμης: Κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας με το Νίκο Στυλιανού
     Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Νίκο Στυλιανού. ​"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Νίκο για την προσφορά του στην ομάδα μας και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε ευτυχία στην προσωπική του ζωή."
 • 22/1/2019 - 18:16Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Νέα Λάμψακο
     Τροχαίο ατύχημα είχαμε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στην Νέα Λάμψακο.  Κάτω από άγνωστες συνθήκες, αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Στο σημείο βρίσκονται πυροσβέστες και ασθενοφόρα μιας και υπάρχουν τραυματίες. 
Ρεπορτάζ με Βίντεο
Όλες οι ειδήσεις
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]
loading...