Θα πάθετε πλάκα με το μποτιλιάρισμα που είδαμε έξω από τη Χαλκίδα

Σίγουρα από αυτή την φωτογραφία καταλαβαίνεις ότι η Εύβοια είναι μοναδικός προορισμός. Ένας προορισμός δίπλα στην Αθήνα, που δεν χρειάζεται να πάρεις πλοίο αλλά απλά το αυτοκίνητο σου και να βρεθείς σε έναν νομό που έχει πολλές παραλίες και σε ταξιδεύει μακρυά από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Στο παρακάτω βίντεο, θα πάθεις πλάκα με το μποτιλιάρισμα έξω από τη Χαλκίδα. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν η πρώτη αργία μετά την καραντίνα και η έξοδος ήταν μεγάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάθαμε πλάκα! Δες τι τρομακτικό ήταν και προχωρούσε σε δρόμο στη Χαλκίδα

Μποτιλιάρισμα έξω από τη Χαλκίδα το απόγευμα της Παρασκευής 5/6/2020

Οι πρώτες ουρές σχηματίστηκαν πολλά χιλιόμετρα έξω από τη Χαλκίδα. Μποτιλιαρισμένος ήταν ο δρόμος που οδηγούσε στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου. Η ουρά των αυτοκινήτων ξεπερνούσε τα 5 χιλιόμετρα.

Την ίδια ώρα πολύ αυξημένη καταγράφεται η κίνηση και στον δρόμο για την Νότια Εύβοια. Πιο συγκεκριμένα υπήρχε ουρά στο φανάρι του Βασιλικού.

Οι περισσότεροι από εμάς που ζούμε σε μεγάλες πόλεις ή πάμε διακοπές όταν όλος ο κόσμος κάνει το ίδιο με εμάς, έχουμε συνηθίσει από το μποτιλιάρισμα.

Είτε μποτιλιάρισμα για διακοπές είτε στην καθημερινότητα μας, πολλά είναι τα λεπτά που ξοδεύουμε κολλημένοι σε ένα τιμόνι.

Σε κάποιες πόλεις του κόσμου οι κάτοικοι τους ξοδεύουν έως και πέντε μέρες το χρόνο στην κίνηση. Οι έρευνες πάντως λένε ότι η οδήγηση και τόσες πολλές ώρες κολλημένος στην κίνηση, δεν κάνει και τόσο καλό.  Λένε ότι δημιουργούν αρκετά προβλήματα από καρδιαγγειακά έως και την παχυσαρκία.

Δεν είναι όμως μόνο οι εργαζόμενοι που αναγκαστικά θα πάρουν το αυτοκίνητο τους για να πάνε στο γραφείο. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι γονείς οι οποίοι θα πάνε τα παιδιά τους στις απογευματινές δραστηριότητες.

Θα πάθεις πλάκα με αυτό το μποτιλιάρισμα που είδαμε έξω από τη Χαλκίδα- Κάνε κλικ εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιστρεπτέα προκαταβολή επιστροφή: Πότε θα δοθούν πίσω τα χρήματα;

Πότε ξεκινούν οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ 2022;

Power pass πλατφόρμα ρεύμα: Πότε θα ξεκινά η πληρωμή;

Πότε ανοίγει το fuel pass 2: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Παραλία Θαψά: Ποια η κατάσταση του δρόμου;

Δείτε τι μεγάλο πλάσμα είχε έρθει στη παραλία της Χαλκίδας [Φωτογραφία]

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις