Θα πάθετε πλάκα με το μποτιλιάρισμα που είδαμε έξω από τη Χαλκίδα

Σίγουρα από αυτή την φωτογραφία καταλαβαίνεις ότι η Εύβοια είναι μοναδικός προορισμός. Ένας προορισμός δίπλα στην Αθήνα, που δεν χρειάζεται να πάρεις πλοίο αλλά απλά το αυτοκίνητο σου και να βρεθείς σε έναν νομό που έχει πολλές παραλίες και σε ταξιδεύει μακρυά από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Στην παρακάτω φωτογραφία, θα πάθεις πλάκα με το μποτιλιάρισμα έξω από τη Χαλκίδα. Και δεν είναι μια φορά αλλά συμβαίνει κάθε Σαββατοκύριακο.

Την ίδια ώρα πολύ αυξημένη καταγράφεται η κίνηση και στον δρόμο για την Νότια Εύβοια. Πιο συγκεκριμένα υπήρχε ουρά στο φανάρι του Βασιλικού.

Οι περισσότεροι από εμάς που ζούμε σε μεγάλες πόλεις ή πάμε διακοπές όταν όλος ο κόσμος κάνει το ίδιο με εμάς, έχουμε συνηθίσει από το μποτιλιάρισμα.

Είτε μποτιλιάρισμα για διακοπές είτε στην καθημερινότητα μας, πολλά είναι τα λεπτά που ξοδεύουμε κολλημένοι σε ένα τιμόνι.

Σε κάποιες πόλεις του κόσμου οι κάτοικοι τους ξοδεύουν έως και πέντε μέρες το χρόνο στην κίνηση. Οι έρευνες πάντως λένε ότι η οδήγηση και τόσες πολλές ώρες κολλημένος στην κίνηση, δεν κάνει και τόσο καλό.  Λένε ότι δημιουργούν αρκετά προβλήματα από καρδιαγγειακά έως και την παχυσαρκία.

Δεν είναι όμως μόνο οι εργαζόμενοι που αναγκαστικά θα πάρουν το αυτοκίνητο τους για να πάνε στο γραφείο. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι γονείς οι οποίοι θα πάνε τα παιδιά τους στις απογευματινές δραστηριότητες.

Τα νέα της Εύβοιας

Επόχικο επίδομα 2023: Πότε θα γίνει η αίτηση και η πληρωμή;

Προσλήψεις στο δημόσιο: Ξεκινά η προκήρυξη 1Ε 2023

Μεταφορικό ισοδύναμο: Πότε θα πληρωθεί;

Απάτη στη Χαλκίδα: Περίμενε επιστροφή χρημάτων και άδειασε ο τραπεζικός λογαριασμός

Ψαχνά: Δείτε τι στεναχώρησε τους κατοίκους

Το μυστήριο με τα σπίτια στην Κάρυστο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις