Με γοργούς ρυθμούς οι ετοιμασίες για το νέο νοσοκομείο Χαλκίδας

Στο πλαίσιο των επειγουσών ενεργειών για την λειτουργία του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, η Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας έχει ήδη διασυνδέσει το Νοσοκομείο με το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης της, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη παροχή για τη λειτουργία του.

Παράλληλα, με γνώμονα την αυτόνομη τροφοδοσία των εγκαταστάσεων του, υπογράφηκε την Δευτέρα 6 Ιουλίου, από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων και πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Έλενα Βάκα και τον ανάδοχο του έργου, σύμβαση για την κατασκευή νέου τροφοδοτικού αγωγού.

Ο νέος τροφοδοτικός αγωγός θα συνδέει το Νέο Νοσοκομείο με τη δεξαμενή στη θέση “Βαθροβούνι”, δίνοντας τη δυνατότητα συνεχούς παροχής νερού, εξασφαλίζοντας την αυτονομία της υδροδότησης του.

Έτσι θα υπάρχει συνεχής υδροδότηση, ανεξάρτητα από βλάβες του δικτύου, διακοπές ρεύματος και άλλες συνθήκες και υπερκαλύπτοντας τη ζήτηση τόσο του κτιρίου όσο και του περιβάλλοντα χώρου αλλά και το σύνολο της πυρόσβεσης του, σε σενάριο έκτακτης ανάγκης.

Το έργο, προϋπολογισμού 123.704,15 ευρώ, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και εκτιμάται να ολοκληρωθεί σε 4 μήνες, από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε τι σπάνιο βρήκε στην κορυφή βουνού της Εύβοιας! [Φωτογραφία]

Όταν στην Εύβοια ζούσε ένας άγιος! [Φωτογραφίες]

Πως θα γεμίσετε το σπίτι σας με εκατομμύρια λαμπάκια κάνοντας τον εντυπωσιακότερο στολισμό στην περιοχή σας με μόλις 25 λεπτά του ευρώ

Δείτε όλα τα νέα από την Εύβοια, τη στιγμή που συμβαίνουν, με την ματιά του Γιώργου Κουτσελίνη στο Evianews.com