Με γοργούς ρυθμούς οι ετοιμασίες για το νέο νοσοκομείο Χαλκίδας

Στο πλαίσιο των επειγουσών ενεργειών για την λειτουργία του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, η Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας έχει ήδη διασυνδέσει το Νοσοκομείο με το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης της, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη παροχή για τη λειτουργία του.

Παράλληλα, με γνώμονα την αυτόνομη τροφοδοσία των εγκαταστάσεων του, υπογράφηκε την Δευτέρα 6 Ιουλίου, από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων και πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Έλενα Βάκα και τον ανάδοχο του έργου, σύμβαση για την κατασκευή νέου τροφοδοτικού αγωγού.

Ο νέος τροφοδοτικός αγωγός θα συνδέει το Νέο Νοσοκομείο με τη δεξαμενή στη θέση “Βαθροβούνι”, δίνοντας τη δυνατότητα συνεχούς παροχής νερού, εξασφαλίζοντας την αυτονομία της υδροδότησης του.

Έτσι θα υπάρχει συνεχής υδροδότηση, ανεξάρτητα από βλάβες του δικτύου, διακοπές ρεύματος και άλλες συνθήκες και υπερκαλύπτοντας τη ζήτηση τόσο του κτιρίου όσο και του περιβάλλοντα χώρου αλλά και το σύνολο της πυρόσβεσης του, σε σενάριο έκτακτης ανάγκης.

Το έργο, προϋπολογισμού 123.704,15 ευρώ, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και εκτιμάται να ολοκληρωθεί σε 4 μήνες, από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Απριλίου 2023; Τι ώρα εμφανίζονται στα ΑΤΜ

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Απριλίου 2023; Τι ώρα εμφανίζονται στα ΑΤΜ

Φωτοβολταϊκα επιδότηση 2023: Πότε αρχίζει;

Μόλις δεις αυτή τη φωτογραφία στην Εύβοια έρχεται το διαζύγιο!

Χαλκίδα: Σε ποια πάρκα θα γίνει ανάπλαση;

Θα πάθετε πλάκα αν δείτε πόσο χιόνι έπεσε στην Εύβοια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο σήριαλ Στοργή;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις