Χαλκίδα: Μεγάλα ψάρια κολυμπούσαν μέσα στην θάλασσα! [Φωτογραφία]

Μεγάλα ψάρια κολυμπούσαν στην θάλασσα και όσοι τα είδαν έμειναν με τον στόμα ανοιχτό.

Μια φωτογραφία όσες χίλιες λέξεις με ένα υπερθέαμα στη Χαλκίδα. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν ξεχνάμε με τίποτα όταν ένα μεγάλο ψάρι είχε βγει από τη θάλασσα. Η φωτογραφία ήταν συγκλονιστική. Αν κάποιος σκεφτεί πόσα μεγάλα ψάρια περνούν καθημερινά από την θάλασσα που είναι σαν δαντέλα στη Χαλκίδα, θα χάσει το μέτρημα. Ας αφήσουμε όμως το ρεπορτάζ με το μεγάλο ψάρι και ας αφεθούμε στις ωραίες φωτογραφίες με τα μεγάλα πλάσματα που κολυμπούσαν στη θάλασσα.

Ήταν μεσημέρι όταν σύννεφα κυοφορούσαν την βροχή. Παρόλα αυτά αρκετός κόσμος έκανε την βόλτα του στους παραλιακούς δρόμους της Ευβοϊκής πρωτεύουσας. Αρκετοί συμπολίτες μας, συνηθίζουν να κάνουν την βόλτα τους από την παραλία της πόλης μέχρι την θάλασσα στις Ροδιές. Τους αρέσει γιατί η διαδρομή δεν έχει ανηφόρες και είναι μόνο μια μεγάλη ευθεία 6 περίπου χιλιομέτρων.

Σε όσους περπατούσαν εμφανίστηκε μπροστά τους αυτό το υπέροχο θέαμα που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία. Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι τα μεγάλα ψάρια που έκαναν την βόλτα στη θάλασσα ήταν δελφίνια. Άλλοι είπαν ότι ίσως να ήταν καρχαρίες. Εμείς δεν μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε τι ακριβώς ήταν. Μένουμε όμως με αυτή την καταπληκτική εικόνα χαραγμένη στο μυαλό μας.

Τα μεγάλα ψάρια που έκαναν βόλτα στην θάλασσα της Χαλκίδας χαρίζοντας μας τέλειες στιγμές.