Λευκή νύχτα στο Αλιβέρι 2022: Πότε είναι;

Πρωταγωνιστής της λευκής νύχτας ο Άγιος Βασίλης

Το Αλιβέρι διοργανώνει την 6η Λευκή Νύχτα, με πολύ χαμηλές τιμές στα καταστήματα και πολλή διασκέδαση για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του!

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το απόγευμα και θα κρατήσει μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής. Στις 3 Δεκεμβρίου η αγορά του Αλιβερίου ντύνεται τη μαγεία των Χριστουγέννων και σας καλεί όλους να γιορτάσετε μαζί της την 6η Λευκή Νύχτα!

Πρωταγωνιστής της λευκής νύχτας ο Άγιος Βασίλης

Τρισδιάστατα ιγκλού, πανύψηλα παγόβουνα, τεράστιες χιονονιφάδες, πολικές αρκούδες, πιγκουίνοι, χιονοπόδαροι, ξωτικά, φουσκωτά τραμπολίνο, χριστουγεννιάτικες κατασκευές μαθήματα Χριστουγεννιάτικων σκίτσων για τους μικρούς επισκέπτες, σοκολάτες κεράσματα, κληρώσεις με πλούσια δώρα, ζωντανή μουσική, ζεστό κρασί, ζεστή σοκολάτα και αφράτο μαλλί της γριάς θα μοιράζονται δωρεάν και πολλές ακόμη εκπλήξεις σας περιμένουν στο φιλόξενο Αλιβέρι!

Στις 19:00 ο Άγιος Βασίλης θα κάνει την εμφάνιση του με πολύ πρωτότυπο τρόπο! Την όμορφη βραδιά θα παρουσιάσει η Τζένη Κοσμίδου. Εκεί θα απολαύσετε μια μοναδική βραδιά με μοναδικές προσφορές, παραμυθένιες εκπλήξεις και διασκέδαση πέρα από κάθε φαντασία. Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα!

Τα ανοιχτά μαγαζιά κάνουν καλό στην υγεία μας

Δεν είναι μυστικό ότι όταν ψωνίζουμε για τον εαυτό μας ή ακόμη και για τους φίλους μας, νιώθουμε καλά. Υπάρχει λόγος που όλη αυτή η διαδικασία ονομάζεται shopping therapy. Μέσα από την βόλτα στις βιτρίνες, κάνετε μια περιήγηση για να αγοράσετε πράγματα που θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας, να βγείτε από την κατάθλιψη, αλλά και για να αγοράσετε κάτι για τον εαυτό σας ώστε να τον επιβραβεύσετε.

Ναι, η βόλτα στα ανοιχτά μαγαζιά κάνει καλό στην υγεία σου. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα ψώνια που κάνεις είναι ευεργετικό για την υγεία σου. Πρωτίστως στην ψυχική αφού σου φτιάχνουν τη διάθεση, σε κάνουν να ξεχνιέσαι αλλά δίνουν και μια ώθηση για καλύτερη διάθεση. Ακόμα και το να χαζέψεις στις βιτρίνες ή να χαζέψεις μέσω διαδικτύου διάφορα προϊόντα, χωρίς απαραίτητα να ψωνίσεις, λειτουργεί ευεργετικά.