Κυριακή ανοιχτά μαγαζιά 2022: Πότε είναι;

Κυριακή 13 Νοεμβρίου ανοιχτά μαγαζιά
Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά μαγαζιά το 2022;

Ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή: Τι θα γίνει με τη Χαλκίδα και τα καταστήματα;

Σε πρόσφατη ανακοίνωση του ο εμπορικός σύλλογος είχε τονίσει ότι το να παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή δεν θα υπάρχει όφελος για τον καταναλωτή, εφόσον καταργήθηκαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις. Σίγουρα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για το αν τα μαγαζιά στη Χαλκίδα θα μείνουν ανοιχτά την Κυριακή. Μπορεί να μην υπάρχουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αλλά θα είναι δύο μέρες μετά την black Friday.

Πότε τελικά θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά τον Νοέμβριο;

Ανακοινώθηκε η απόφαση για ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή μιας και έγινε αναπροσμαρμογή του προγραμματισμού από το αρμόδιο υπουργείο.

Ενώ αρχικά αποφασίστηκε ότι τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, αυτό άλλαξε. Τα μαγαζιά δεν θα είναι ανοιχτά με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00 για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου ανοιχτά μαγαζιά: Τι ώρα θα ανοίξουν και τι ώρα θα κλείσουν τα καταστήματα;

Ο Μαραθώνιος και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν για περίπου ένα 24ωρο την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, έφερε ανατροπή και νέα ημερομηνία για ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή. Ως νέα ημερομηνία ορίστηκε η Κυριακή 27 Νοεμβρίου. Τελικά, τα μαγαζιά εκτός νέας ανατροπής θα ανοίξουν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, δύο ημέρες, δηλαδή, μετά τη Black Friday. Άγνωστο είναι αν θα ισχύσουν και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου οι προσφορές και εκπτώσεις που σχεδιάζουν τα μαγαζιά για τη «Black Friday».

Τα ανοιχτά μαγαζιά κάνουν καλό στην υγεία μας

Ναι, η βόλτα στα ανοιχτά μαγαζιά κάνει καλό στην υγεία σου. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα ψώνια που κάνεις είναι ευεργετικό για την υγεία σου. Πρωτίστως στην ψυχική αφού σου φτιάχνουν τη διάθεση, σε κάνουν να ξεχνιέσαι αλλά δίνουν και μια ώθηση για καλύτερη διάθεση. Ακόμα και το να χαζέψεις στις βιτρίνες ή να χαζέψεις μέσω διαδικτύου διάφορα προϊόντα, χωρίς απαραίτητα να ψωνίσεις, λειτουργεί ευεργετικά.

Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά μαγαζιά το 2022;

Στις 11 Δεκεμβρίου 2022 θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά που είναι η προτελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα. Τέλος στις 18 Δεκεμβρίου 2022 θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα που είναι η τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα.

Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου αλλά θα είναι προαιρετικά ανοικτά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, όπως θα δείτε και στο βίντεο:

Τα νέα της Εύβοιας

Πως βλέπετε τα χρέη στην εφορία;

Προκήρυξη 2Γ 2022 ΦΕΚ: Πότε αρχίζει;

Χαλκίδα: Φόβος και τρόμος τα βράδια για τα καταστήματα

Σεισμός Εύβοια τώρα: Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις