Θλίψη στη Χαλκίδα: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Τον Δημήτρη αποχαιρέτησαν με πόνο η σύζυγός του Σταυρούλα, τα παιδιά του Βασιλική, Παναγιώτης και Αλέξανδρος, η αδελφή του, τα εγγόνια του, καθώς και οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία του τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου, στις 4:30, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας, όπου πλήθος κόσμου βρέθηκε για να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στις καρδιές όσων τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Τροχαίο τώρα στη Χαλκίδα σε κεντρικό δρόμο

Εύβοια: Η μαύρη επέτειος – 19 χρόνια από την τραγωδία

Σοκ στην Εύβοια: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός Χαλκιδέος

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News

🐗 ΣΟΚ στην Εύβοια: Αγριογούρουνο-γίγας τρύπωσε μέσα σε κοτέτσι!

Πήγαν να ταΐσουν τις κότες και πάγωσαν! Δεν ήταν αλεπού... Μέσα στο κοτέτσι είχε κουρνιάσει ένα τεράστιο αγριογούρουνο. 😱
Στο βίντεο θα δεις την στιγμή που το ανακαλύπτουν και τι έγινε μετά. Η αντίδρασή του θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. 👉 Πάτα play τώρα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ