Αυτή είναι μία φανταστική και καλά κρυμμένη παραλία στην Εύβοια

Οι κρυμμένες παραλίες και η ανακάλυψη τους είναι ένα χόμπι πολλών.

Κρυμμένη και εξωτική παραλία στην Εύβοια: Τα τελευταία χρόνια έχουν βαλθεί να ανακαλύψουν καλά κρυμμένες παραδεισένιες παραλίες όχι μόνο στην Εύβοια αλλά και σε όλη την χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άλλη μία κρυμμένη και εξωτική παραλία στην Εύβοια

Τα τελευταία χρόνια ακούγεται πολύ το όνομα Θαψά. Μια παραλία που βρίσκεται κοντά στην Κύμη. Πιο συγκεκριμένα στον δρόμο προς Μετόχι θα βρεις την μαγευτική παραλία Θαψά. Ο δρόμος δεν είναι καλός για ένα αυτοκίνητο. Αν και κάθε χρόνο τον φτιάχνουν, θέλει ιδιαίτερη προσοχή μιας και είναι χωματόδρομος.

Πως θα πας στην κρυμμένη παραλία Θαψά στην Εύβοια

Δεν είναι όλος ο δρόμος κακοτράχαλος. Μέχρι την διασταύρωση που βρίσκεται στον δρόμο Μετοχίου – Κύμης, είναι ασφάλτινος. Το πρόβλημα ξεκινά όταν θα ακολουθήσεις την ταμπέλα που σου λέει για την παραλία. Εκεί θα βρεις δρόμο χωμάτινο.

Για δέκα με δεκαπέντε λεπτά ίσως ταλαιπωρηθείς. Όταν όμως παρκάρεις το αυτοκίνητο έξω από την παραλία Θαψά, σίγουρα θα αποζημιωθείς από αυτό που θα δεις. Στο σημερινό ρεπορτάζ σου έχουμε μία φωτογραφία, που θα σε ταξιδέψουμε έστω και ιντερνετικά στην περιοχή.

Παντού αυτό που βλέπεις είναι πράσινο. Υψηλή βλάστηση να φτάνει μέχρι την δροσερή υδάτινη μορφή. Έχει μία μεγάλη παραλία και στο βάθος αυτό που θα σου τραβήξει την προσοχή είναι τα γαλαζοπράσινα νερά. Θαψά ή μαγεία. Όποια λέξη και αν πεις, σίγουρα έχει το ίδιο νόημα.

Ακόμα και σε περίοδο καύσωνα να πας, είμαστε σίγουροι πως με τίποτα δεν θα καταλάβεις την κάψα του καλοκαιριού. Και αυτό γιατί ένα δροσερό αεράκι θα έχει κάνει το θαύμα του. Στο σημερινό ρεπορτάζ, σου είπαμε πολλά. Ήρθε η ώρα να βάλεις την τόλμη και την αποφασιστικότητα σου και να κάνεις ένα ταξιδάκι σε αυτή την κρυμμένη και παραδεισένια παραλία στην Εύβοια.

Δείτε την απίστευτη φωτογραφία στο newse.gr