Έπειτα από την διενέργεια διαγνωστικής εξέτασης για τον κορωνοϊό, εργαζόμενος στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος βρέθηκε θετικός.
Ευτυχώς δεν έχει κάποιο πρόβλημα στην υγεία του και είναι ασυμπτωματικός. Η Ιερά Μητρόπολη προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, συνεργαζόμενη με την ομάδα διαχείρισης COVID-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, και τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως θα παραμείνουν κλειστά από Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 έως και 23 Απριλίου.
Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος Χρυσόστομος μας υπενθυμίζει για μία ακόμη φορά, την ανάγκη ακριβούς τηρήσεως των θεσπισθέντων υγειονομικών διατάξεων κατά της διασποράς του κορονοϊού.
Εύβοια: Πάνω από 1000 πλάσματα πετούσαν στον ουρανό
Χαλκίδα: Πάνω από 100 ψάρια βγήκαν στη στεριά
Κριεζά: Άφωνοι με αυτό που κάθονταν πάνω σε κολώνα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.