Κοινωφελής εργασία 2022: Πότε ξεκινά η πληρωμή;

κοινωφελησ εργασια ειδικοτητεσ, κοινωφελήσ εργασία 2022 φεκ, κοινωφελήσ εργασία 2022 αιτηση, gov.gr κοινωφελήσ εργασία, κοινωφελησ εργασια θεσεισ, κοινωφελήσ εργασία, κοινωφελησ εργασια πληρωμη
Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για κοινωφελής εργασία

Η κοινωφελής εργασία 2022 θα δώσει εργασία σε χιλιάδες άτομα φτάνει να έχουν κάποιες προϋποθέσεις.

Η κοινωφελής εργασία είναι για το υπουργείο περιβάλλοντος και ενέργειας και για το υπουργείο μετανάστευσης και ασύλου.

Η αίτηση για κοινωφελής εργασία θα πρέπει να γίνει μέχρι την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022. Η κοινωφελής εργασία θα έχει διάρκεια 8 μηνών. Για την πληρωμή δεν υπάρχει κάποια επιπλέον ενημέρωση.

Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για κοινωφελής εργασία

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων για κοινωφελή εργασία έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων της ΔΥΠΑ που ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες.

Οι δικαιούχοι της κοινωφελής εργασία θα πρέπει να είναι μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων της ΔΥΠΑ.

Όσοι κάνουν αίτηση για να βρουν δουλειά μέσω της κοινωφελής εργασίας θα πρέπει να είναι μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.

Μακροχρόνια άνεργοι, άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ, εγγεγραμμένοι άνεργοι άνω των 29 ετών, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ και όσοι πάιρνουν ΚΕΑ είναι στην κατηγορία των δικαιούχων κοινωφελούς εργασίας gov.gr.

Κοινωφελής εργασία πληρωμή

Δεν διευκρινίζεται το πότε θα γίνεται η πληρωμή. Πάντως κατά το παρελθόν όπως θα δείτε και στο βίντεο του open, είχαν σημειωθεί αρκετές καθυστερήσεις όσον αφορά την πίστωση.

Τα νέα της Εύβοιας

Προκήρυξη της Δικαστικής Αστυνομίας: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις;

Προκήρυξη πυροσβεστικής 2022-2023 με χιλιάδες προσλήψεις: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις;

Χαλκίδα: Φόβος και τρόμος τα βράδια για τα καταστήματα

Σεισμός Εύβοια τώρα: Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις