Κοινωνικός τουρισμός 2024: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Εύβοια: Το παραδεισένιο τοπίο που είναι μια απέραντη παραλία

Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού 2024;

Το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2024, παρέχοντας 300.000 επιταγές με προϋπολογισμό 50 εκατομμυρίων ευρώ, αυξημένο κατά 43% από πέρυσι.

Συνολικά, ο προϋπολογισμός του προγράμματος έχει τετραπλασιαστεί την τελευταία πενταετία.

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού 2024-2025

Πριν απαντήσουμε στην παραπάνω ερώτηση καλό είναι να δούμε τι είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια.

Στις 25 Ιουλίου 2022, αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα με τους oριστικούς πίνακες με τους δικαιούχους και τους παρόχους του προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός 2022-23» στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Λίγο πριν το τέλος Ιουνίου 2023, στις 21.06.2023, βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για το 2023.

Μετά την υποβολή των αιτήσεων, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα.

Αναρτήθηκαν την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και αποκλειομένων του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2023-2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Κοινωνικός τουρισμός 2024: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Εντός αυτής ή της επόμενης εβδομάδας εκτιμάται από τη ΔΥΠΑ ότι θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού 2024.

Γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθεί άμεσα ο έλεγχος των αιτήσεων ώστε να βγουν τα πρώτα αποτελέσματα για τον κοινωνικό τουρισμό 2024.

Στο προσωρινό Μητρώο στα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού 2024, θα αναγράφονται:

– οι Κωδικοί Αριθμοί Αίτησης όλων των δικαιούχων που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου τους (ΑΦΜ) και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ),

– τα μόρια των δικαιούχων για καθένα από τα κριτήρια επιλογής, η συνολική μοριοδότηση και η σειρά κατάταξής τους,

– τα αρχικά και τελικά γράμματα του ονοματεπώνυμου και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) των ωφελουμένων μελών ανά δικαιούχο,

– η ένδειξη για την έκδοση ή μη Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού για κάθε επιλεγόμενο δικαιούχο και για κάθε ωφελούμενο αυτού που πληροί τις προϋποθέσεις.

Στην περίπτωση που για το ίδιο παιδί έχει υποβληθεί αποδεκτή αίτηση και από τους δύο γονείς, μετά τη διαδικασία μοριοδότησης το παιδί θα αποδίδεται ως ωφελούμενο στον γονέα με την υψηλότερη μοριοδότηση.

Το προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων καταρτίζεται από τον Διοικητή της Δ.ΥΠ.Α.

Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τα αποτελέσματα της διαδικασίας με δική τους φροντίδα από τον ιστότοπο και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες/εφαρμογές της Δ.ΥΠ.Α.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι απίστευτο είδε μέσα σε έναν κουβά; Δείτε την φωτογραφία.

Εύβοια: Δείτε πως σώθηκε μια γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.