Κλειστό θα μείνει το διοικητήριο της Χαλκίδας

Σε συνέχεια επαναληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid test), που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο προσωπικό της Π.Ε. Εύβοιας, επιβεβαιώθηκαν επιπλέον τέσσερα περιστατικά θετικά, τα τρία εκ των οποίων αφορούν υπαλλήλους της Π.Ε. Εύβοιας, ανεβάζοντας τον αριθμό των ενεργών κρουσμάτων στα έξι.

Ακολουθώντας το προβλεπόμενο πρωτόκολλο διαχείρισης κρουσμάτων του ΕΟΔΥ και κατόπιν εισήγησης της Ομάδας Διαχείρισης COVID-19 Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Εύβοιας, τίθενται άμεσα σε καραντίνα τα κρούσματα και οι στενές επαφές σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιχνηλάτισης, ενώ παράλληλα παρατείνεται η αναστολή της λειτουργίας όλων των υπηρεσιών της Π.Ε. Εύβοιας, που στεγάζονται στο Διοικητήριο (Λεωφ.Χαϊνά 93, Χαλκίδα), έως και την Τετάρτη 17/03/2021, προκειμένου να ληφθούν όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του ιού και να γίνει σχολαστικός καθαρισμός και απολύμανση των χώρων του κτηρίου.

Την Πέμπτη 18/03/2021 έχει προγραμματιστεί διενέργεια rapid test στο σύνολο των υπαλλήλων, κατόπιν της οποίας αναμένεται οι υπηρεσίες να επιστρέψουν σε κανονική λειτουργία.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Σάστισε με αυτό που βρήκε στο χωράφι!

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.