Κλειστά σχολεία αύριο στην Εύβοια: Η λίστα [Συνεχής ενημέρωση]

Σε εξέλιξη είναι η κακοκαιρία «Ελπίς» που πλήττει ήδη το μεγαλύτερο μέρος του νομού με χιονοπτώσεις, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες.

Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση για το ποια σχολεία θα είναι κλειστά λόγω της κακοκαιρίας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανακοίνωση αν θα μείνουν τα σχολεία κλειστά από την ερχόμενη Δευτέρα. Πάντως σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία μετακίνησης των μαθητών, κάθε Δήμος θα ενημερώνει με email για το ποια σχολεία θα είναι κλειστά.

Την ίδια ώρα υπάρχουν ερωτηματικά αν θα γίνεται τηλεκπαίδευση για να μην υπάρξουν κενά στις διδακτικές ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την κακοκαιρία Μήδεια, οι Δήμοι είχαν προχωρήσει σε προληπτικό κλείσιμο σχολικών μονάδων για να μην κινδυνεύσουν παιδιά και εκπαιδευτικοί από την επέλαση της κακοκαιρίας “Μήδεια”, η οποία έπληξε την χώρα.

Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Σύμφωνα με ανάρτηση του δήμαρχου της περιοχής τονίζονται τα ακόλουθα: “Η κακοκαιρία ελπίς δεν μας έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι στιγμής, όμως επειδή η ΕΜΥ προβλέπει ότι από αύριο θα είναι πολύ έντονα τα φαινόμενα με μεγάλα ύψη χιονιού αλλά και με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες αποφασίστηκε να διακοπούν τα διά ζώσης μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Μαντουδίου-Λιμνης- Αγίας Άννας μέχρι και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου.

πηγή φωτογραφίας: Γιώργος Τσαπουρνιώτης

Κλειστά τα σχολεία Δευτέρα και Τρίτη 24 και 25 Ιανουαρίου στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου λόγω Κακοκαιρίας»

Με απόφαση του Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά τα σχολεία όλων των βαθμίδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (βρεφονηπιακοί σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 24 την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 λόγω κακοκαιρίας.