Καρέ-καρέ η διάσωση ζευγαριού από την Εύβοια

Δύσκολες ώρες για ένα ζευγάρι στην Νότια Εύβοια μιας και αποκλείστηκε στο σπίτι του για τρεις μέρες με τα αποθέματα φαγητού να τελειώνουν.

Ήταν αποκλεισμένοι χωρίς ρεύμα επί τρεις ημέρες σε απομακρυσμένη περιοχή μετά το Πόρτο Μπούφαλο.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους τελείωναν οι προμήθειες τροφίμων αλλά και τα ξύλα και συνεπώς κινδύνευε η ζωή τους.

Άμεσα η Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας – Rescue Team 312 με δύο τετρακίνητα οχήματα ξεκίνησαν για το σημείο που τους είχαν υποδείξει.

Advertisement
Για το περιστατικό αναφέρθηκε η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά με απευθείας σύνδεση με Χαλκίδα και τον Γιώργο Κουτσελίνη

Ο δρόμος ήταν σε άσχημη κατάσταση και η διαδρομή ήταν αρκετά δύσκολη και επικίνδυνη μιας και το χιόνι ήταν παγωμένο και από την μια πλευρά υπήρχε γκρεμός.

Μετά από αρκετές δυσκολίες προσέγγισαν το ζευγάρι και το βοήθησαν να ανέβει με τα πόδια μέχρι τον κεντρικό δρόμο που είχαν αφήσει τα αυτοκίνητα τους.

Advertisement

Στην συνέχεια επέστρεψαν στο Αλιβέρι και τους παρέδωσαν ασφαλείς σε φιλικό σπίτι που τους περίμενε για να τους φιλοξενήσει έως ότου λιώσουν τα χιόνια για να μπορέσουν να επιστρέψουν στην οικία τους.

Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Η πιο περίεργη κλοπή που έχει γίνει στην Εύβοια!

Το παραθαλάσσιο καταραμένο μέρος της Εύβοιας

Ένα θηρίο βρέθηκε στη Χαλκίδα και ήταν σαν υποβρύχιο!


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.