Κάνε ότι κοιμάσαι ertflix: Πότε παίζει και τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια;

κανε οτι κοιμασαι επεισοδιο,κανε οτι κοιμασαι επομενα επεισοδια, ertflix κανε οτι κοιμασαι

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου της σειράς της ΕΡΤ1

Η νέα σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι βασισμένη στο σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά, που τηλεοπτικά έβαλε την υπογραφή του στο «Αύριο μας ανήκει».

Πρωταγωνιστής ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μια πλειάδα σημαντικών ηθοποιών όπως η Έμιλυ Κολιανδρή, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, η Μαρίνα Ασλάνογλου και Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Τι θα γίνει στο επεισόδιο 11 του Κάνε ότι κοιμάσαι;

Σε μια συμπλοκή του με την καθηγήτρια του γιου του, ο Βανδώρος γίνεται βίαιος και την χτυπάει με αποτέλεσμα η Σοφία να αμυνθεί. Η Σοφία δεν θέλει να εμπλέξει την Αστυνομία, αλλά όταν το περιστατικό γίνεται γνωστό, προκαλεί βίαιες αντιδράσεις μεταξύ των μαθητών.

Ο Στάθης πέφτει θύμα ξυλοδαρμού, ως εκδίκηση για τον πατέρα του. Πόσο έχει πλησιάσει ο Νικόλας την μυστηριώδη γυναίκα της συμμορίας;

Τι σοκάρει την Μπετίνα όταν παρακολουθεί κρυφά την κόρη της σε μια έξοδό της;

Τι θα γίνει στο επεισόδιο 12 του Κάνε ότι κοιμάσαι;

Ο Βανδώρος καταφέρνει να αναστατώσει την Αστυνομία με μία αποκάλυψή του σχετικά με τον Νικόλα και τη σύζυγό του. Η Άννα είναι στα ίχνη του μαθητή που προκάλεσε τις βίαιες συγκρούσεις στο σχολείο με αφορμή τη στάση του Βανδώρου.

Ο Νικόλας προσπαθεί να κατευνάσει τις εντάσεις στους μαθητές του. Υποπτεύεται ότι η κόρη του κάλυπτε την μητέρα της, γνωρίζοντας το σκοτεινό μυστικό της. Η ανησυχία πλέον έχει αρχίσει και διαλύει τα μέλη της συμμορίας. Ποιον αναπάντεχο σύμμαχο θα βρει η Βικτωρία;