-Σε επικήρυξη ύψους 300.000 ευρώ για τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά προχώρησαν οι Αρχές. Το στυγερό έγκλημα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
-Νέα άνοδος των κρουσμάτων στην Εύβοια την Τρίτη. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ανέβηκαν στα 58. Τα περισσότερα για άλλη μια φορά εντοπίζονται στη Χαλκίδα.
-Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, θα διενεργήσουν δωρεάν rapid tests την Τετάρτη 12 Μαΐου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης.
-Άρχισε η καταβολή σε ερασιτεχνικά σωματεία της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας. 48 σύλλογοι της Εύβοιας δικαιούνται από 2.500 ευρώ ο καθένας.
Στην Εύβοια αναμένονται αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν νότιοι και στη συνέχεια δυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη Χαλκίδα θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Εύβοια ειδήσεις1 αυτοκίνητο τρόμαξε κατοίκους της Χαλκίδας
Σκηνές απείρου κάλλους στη Χαλκίδα: Ποδηλάτης άνοιξε ομπρέλα για να γλιτώσει τη βροχή!
Ο τερματοφύλακας με την ομπρέλα: Η αξέχαστη στιγμή σε ντέρμπι της Κύμης το 1981
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

