Παραλία Τσίλαρος: Μια εξωτική παραλία που σε καλεί να απολαύσεις στην Εύβοια

Εύβοια

Παραλία Τσίλαρος: Υπάρχουν προορισμοί, σε όχι πολύ μακρινή απόσταση από τη Χαλκίδα, οι οποίοι συνδυάζουν τις εκπληκτικές θάλασσες με το απαράμιλλο φυσικό τοπίο και δεν χρειάζεται να μπεις σε καράβι ή αεροπλάνο για να φτάσεις σε αυτούς

Δεν είναι τυχαίο η Εύβοια είναι τόσο δημοφιλής για καλοκαιρινές αποδράσεις.

Παραλία Τσίλαρος

Ο καλύτερος τρόπος για να την γνωρίσετε είναι και μία εκδρομή με το αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε αυτή την εμπειρία.

Πρόκειται για έναν παράδεισο που βρίσκεται στην περιοχή της Κύμης. Ένας παράδεισος ομορφιάς χειμώνα καλοκαίρι. Βέβαια πολλοί τον προτιμούν το καλοκαίρι μιας και τα νερά του ευεργετικά.

Η παραλία αυτή είναι ένας κρυμμένος παράδεισος και αγαπημένος προορισμός για άτομα κάθε ηλικίας.

Σε αυτή την παραλία, πας και με παρέα ως έφηβος, πας και για ρομαντικές διακοπές με το ταίρι σου αλλά σίγουρα πας και με την οικογένεια. Με λίγα λόγια, είναι για όλες τις ηλικίες.

Έχουμε ξεχάσει να ξεκουραζόμαστε ακόμα και στις διακοπές. Και όμως η ξεκούραση είναι αυτό που πρέπει να υιοθετήσουμε μιας και θα μας κάνει να γεμίσουμε από ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε τον χειμώνα που θα έρθει.Φέτος όμως το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Παραλία Τσίλαρος

Θα πάθετε πλάκα με τα νερά που είναι ζεστά ακόμα και το Φθινόπωρο.

Με το αυτοκίνητο, αφού θα φτάσετε στη Χαλκίδα, θα ακολουθήσετε τις ταμπέλες για Κύμη. Είναι εύκολη διαδρομή και δεν θα μπερδευτείς καθόλου.

Παραλία Τσίλαρος

Με το που φτάσεις στην Κύμη (σ.σ ύστερα από δύο ώρες), θα ακολουθήσεις τον δρόμο για Μετόχι. Ο δρόμος είναι άσφαλτος μέχρι που θα δεις την ταμπέλα που γράφει Θαψά και Τσίλαρος.

Παραλία Τσίλαρος

Από εκεί και πέρα για να φτάσετε μέχρι την παραλία θα κάνετε μία διαδρομή 10 χιλιομέτρων δύσκολου χωματόδρομου.

Ένα παραμυθένιο τοπίο που ναι, θα το βρεις στην Εύβοια. Μία παραμυθένια φωτογραφία γεμάτη από αναμνήσεις που ξεχύνονται σαν τις αναθυμιάσεις από τον όμορφο Τσίλαρο.

Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα στην παραλία Τσίλαρος που βλέπετε έχει οφέλη για την υγεία μας.

Παραλία Τσίλαρος

Θα ηρεμήσει τον εγκέφαλο, που αργότερα θα δώσει πολλά “συν” στην καλύτερη λειτουργία της μνήμης και των αντανακλαστικών.

Ένα τέτοιο μέρος, μία τέτοια παραλία που λούζεται από το Αιγαίο και που οι ντόπιοι τη λατρεύουν και την προτιμούν εδώ και χρόνια.

Παραλία Τσίλαρος

Μάλλον ήρθε ο καιρός να τη λατρέψει και η υπόλοιπη Εύβοια και όχι μόνο.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Νόμιζαν ότι είδαν τέρας στη θάλασσα

Εύβοια: Αυτό ήταν το πιο τρομακτικό κολύμπι στην παραλία!

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι