Εύβοια: Ένα πελώριο ψάρι ήταν μέσα στη θάλασσα στο Μαρμάρι

ευβοια, μαρμαρι, θαλασσα, μεγαλο ψαρι

Κοίταξαν μέσα στη θάλασσα και προσπαθούσαν να καταλάβουν αυτό που έβλεπαν να τους πλησιάζει. Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο αλλά όμορφο θέαμα βρέθηκαν όταν ένα μεγάλο ψάρι με πτερύγιο, έκανε την εμφάνιση του, σε απόσταση αναπνοής.

Σίγουρα είναι ανεπανάληπτο και να μας το λέγανε δεν θα το πιστεύαμε με τίποτα ότι κολυμπούσε στο Μαρμάρι ένα τόσο μεγάλο ψάρι. Μπορεί να έγινε πριν χρόνια στην Εύβοια αλλά είναι συγκλονιστική η εικόνα μιας και είναι ένα σπάνιο φαινόμενο.

Δεν το βλέπεις συχνά στις θάλασσες αλλά όταν το δεις σίγουρα θα χάσεις την λαλιά σου. Μια παρέα στην Εύβοια δεν πίστευε ότι θα πετάγονταν από την θάλασσα ένα… πελώριο ψάρι. Δεν ξέρουμε αν έχασαν την ψυχραιμία τους ή όχι, πάντως οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι πολύ εντυπωσιακές.

Γνωρίζεις ότι στις ελληνικές θάλασσες κατοικεί το δεύτερο μεγαλύτερο ζώο του κόσμου; Ναι καλά διάβασες, πρόκειται για την πτεροφάλαινα που έχει μεγάλη καρδιά στο μέγεθος ενός μικρού αυτοκινήτου και μήκος που φτάνει τα 23 μέτρα. Αφού σου είπα για την καρδιά, νομίζω ότι έχεις καταλάβει ότι το βάρος μπορεί να φτάσει τους 75 τόνους.

Δεν μπορείς με τίποτα να πιστέψεις στο θέαμα βλέποντας αυτό το πελώριο ψάρι στη θαλάσσια περιοχή στο Μαρμάρι. Το ίδιο έκανε και μία παρέα όταν ξαφνικά πετάχτηκε από την θάλασσα ένα… πελώριο ψάρι, που ποτέ δεν περίμενε πως θα αντικρίσει, ειδικά στην χώρα μας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα adventure-evia, αυτό έγινε στον κόλπο των Πεταλιών.

Σε βάθος 50 μέτρων στην θάλασσα είδαν αυτήν την πανέμορφη φάλαινα. Το μήκος της ήταν 10 μέτρα. Οι θεατές κατάφεραν να απαθανατίσουν την εικόνα ενώ οι ντόπιοι είναι συνηθισμένοι σε τέτοιο θέαμα. Το σκηνικό αποτελεί ένα σπάνιο φαινόμενο.

ευβοια, μαρμαρι, θαλασσα, μεγαλο ψαρι