Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμένο στην Εύβοια
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην περιοχή της Δροσιάς Χαλκίδας, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους και τις αρχές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη όταν αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε εκτός δρόμου και αναποδογύρισε.
Υπήρχε ένα άτομο εγκλωβισμένο στο όχημα, και οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα για να το απεγκλωβίσουν.
Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, με εννέα πυροσβέστες καθώς και αστυνομικές δυνάμεις.
Η κατάσταση του εγκλωβισμένου ατόμου παραμένει άγνωστη.
Ταυτόχρονα, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο με συνοδεία αστυνομίας μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Εύβοια: Η μαύρη επέτειος – 19 χρόνια από την τραγωδία
Σοκ στην Εύβοια: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός Χαλκιδέος
Τραγωδία στη Χαλκίδα, άντρας ξεψύχησε ύστερα από τροχαίο
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News
🎥 Δεν είναι Μπαλί! Είναι η Εύβοια και κρύβει ένα μυστικό 200 ετών
👉 Μόλις 1 ώρα από τη Χαλκίδα υπάρχει μια παραλία που όλοι μπερδεύουν με το Μπαλί. Τα κρυστάλλινα νερά είναι μόνο η αρχή. Στο τέλος του βίντεο μπαίνουμε στο μικρό μουσείο του Αλμυροπόταμου και εκεί αποκαλύπτεται κάτι που λίγοι γνωρίζουν. Πάτα play και θα καταλάβεις γιατί το λένε έτσι.

