Σοκαριστικές στιγμές για τους πιστούς σε εκκλησία με αυτό που είδαν να συμβαίνει

Ένα απίστευτο και προκλητικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, 17 Απριλίου, στο χωριό Προκόπι της Εύβοιας, προκαλώντας αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία και στους πιστούς που βρίσκονταν στον χώρο της εκκλησίας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων και παριστάμενων, ένας 52χρονος άνδρας εθεάθη να κατεβάζει το παντελόνι του μπροστά από τον ιερό ναό και να προβαίνει σε ασελγή πράξη, ουρώντας δημόσια στον εξωτερικό τοίχο της εκκλησίας.
Το περιστατικό συνέβη σε ώρα που στον ναό υπήρχε συγκεντρωμένος κόσμος, καθώς η Μεγάλη Πέμπτη αποτελεί μία από τις σημαντικότερες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, με ιδιαίτερα συμβολικές και θρησκευτικές τελετές.
Οι πιστοί που αντιλήφθηκαν το συμβάν, φανερά σοκαρισμένοι και ενοχλημένοι, ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία.
Σε λίγη ώρα, στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 52χρονο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και προσβολή της δημοσίας αιδούς.
Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην ευρύτερη περιοχή, καθώς συνέβη έξω από χώρο λατρείας, σε μέρα μεγάλης θρησκευτικής σημασίας.
Εύβοια: Το φυτό παγίδα που δεν πλησιάζεις γιατί θα μπλέξεις
Εύβοια: «Δεν είναι καρχαρίας!» – Το μυστήριο στη θάλασσα
Εύβοια: Πετάτε στα σκουπίδια χρυσάφι χωρίς να το ξέρετε
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.