Προσλήψεις αναπληρωτών 2022: Πιάνουν δουλειά σε σχολεία της Εύβοιας

Δείτε πόσοι αναπληρωτές θα εργαστούν για το υπολοιπόμενο εκπαιδευτικό έτος. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα καλυφθούν τα κενά και στα σχολεία της Εύβοιας.

Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση θα πιάσουν δουλειά 156 εκπαιδευτικοί στην ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Την ίδια ώρα 1161 εκπαιδευτικοί θα βρουν εργασία στη Γενική Εκπαίδευση.

Στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση 107 εκπαιδευτικοί θα εργαστούν στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση και 1048 εκπαιδευτικοί στη Γενική Εκπαίδευση.

Επιπλέον, προσλαμβάνονται 28 μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού και στις δύο βαθμίδες εκπαίδυεσης.

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.

Δείτε εδώ τους πίνακες (https://www.minedu.gov.gr/news/51179-17-01-22-proslipseis-2-500-ekpaideftikon-protovathmias-kai-defterovathmias-ekpaidefsis-kai-melon-eidikoy-ekpaideftikoy-prosopikoy-kai-eidikoy-voithitikoy-prosopikoy-stin-eidiki-agogi-kai-ekpaidefsi-kai-sti-geniki-ekpaidefsi-os-prosorinon-anapliroton-me-sxesi-ergasias-idiotikoy-dikaiou-orismenou-xronou-me-symvaseis-triminis-diarkeias-gia-to-didaktiko-etos-2021-2022)

Τα νέα της Εύβοιας

Προκήρυξη δικαστικών υπαλλήλων: Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα;

Προκήρυξη δικαστικών υπαλλήλων: Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα;

Ανακυκλώνω αλλάζω θερμοσίφωνα: Έρχεται η επιδότηση για ηλιακούς θερμοσίφωνες

Παραλία Θαψά: Εκεί σταματά ο χρόνος και ζεις μόνο το όνειρο

Δείτε τι απίστευτο πάρκο έφτιαξαν στη Χαλκίδα

Αλυκές: Δείτε τι κολυμπούσε στη θάλασσα έξω από τις καφετέριες

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις