Τον βρήκαν βαριά τραυματισμένο στην Εύβοια και του έδωσαν αγάπη

agapi kai mpalonia
πηγή φωτογραφίας: piabay.com

Και όμως η αγάπη μπορεί να κάνει πολλά θαύματα σε αυτή την δύσκολη εποχή που ζούμε!

Και θα το ανακαλύψετε και εσείς στην παρακάτω αληθινή ιστορία στην Εύβοια με πρωταγωνιστή έναν τραυματισμένο πλάσμα. Μια ιστορία ανθρωπιάς όπου κατάφεραν να τον σώσουν και λίγες μέρες αργότερα κατάφερε να επουλώσει τις πληγές του.

Παρόλο που έχει αρκετή αντοχή στο πέταγμα του, δεν είναι πολύ γρήγορος  γιατί οι αποστάσεις που διανύει είναι συνήθως αντίθετες από τον άνεμο.

Αγαπά το νερό, του αρέσει να κολυμπά με ευκολία και ίδια ευκολία έχει όταν κινείται στο έδαφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δείτε τι απίθανο κάνει μία γάτα στην Εύβοια! Θα πάθεις πλάκα

Δες τι τρομακτικό έκαναν σε Φθιώτιδα και Βοιωτία για να κλέψουν!

2 μυστικές κρυμμένες καταγάλανες παραλίες της Εύβοιας

Εύβοια: Έδωσαν αγάπη σε ένα τραυματισμένο πλάσμα

Συχνάζει συνήθως σε απομονωμένες και μικρές παραλίες. Αυτό είναι το αρνητικό που δυστυχώς έχει και σαν αποτέλεσμα, όταν τραυματίζονται να πεθαίνουν αβοήθητοι. Στην δική μας ιστορία όμως, αυτό θα συνέβαινε αν δεν τον έβρισκαν δύο συμπολίτες μας στην Νότια Εύβοια.

Εύβοια: Το τραυματισμένο πλάσμα που του αρέσει να πετά

Να βλέπει την γη από ψηλά. Να αισθάνεται την ελευθερία. Στην ζωή όμως όλα γίνονται και κάποτε μπορεί να χάσεις τα φτερά. Για τον γλάρο της φωτογραφίας, μετρούσε πολύ περισσότερο η χαρά του να πετάει και τελικά τα κατάφερε.

Η εικόνα του γλάρου μπροστά στην κάμερα κάνει τον γύρο του facebook και είναι πραγματικά απολαυστικός. Κάποιοι είπαν ότι ο γλάρος μάλλον ήθελε να βγάλει κάποια selfie και να γίνει έτσι πιο διάσημος από τον “Γλάρο Ιωνάθαν” του Ρίτσαρντ Μπαχ η πιο πολυσυζητημένη, γεμάτη έμπνευση ιστορία της εποχής που μας, αφηγείται τη ζωή ενός πουλιού, που είναι αποφασισμένο να μην είναι συνηθισμένο.

Δυστυχώς το μικρό πτηνό, ήταν ανίκανο να πετάξει προφανώς θύμα των πλαστικών που έχουν γεμίσει τις θάλασσες μας.
Έτσι προσγειώθηκε στο έδαφος τραυματισμένο. Μία οικογένεια από το Αυλωνάρι, τον πήρε και του έδειξε αγάπη. Με αρκετή υπομονή και επιμονή ο γλάρος πέταξε ξανά στον αέρα της Εύβοιας.

πηγή φωτογραφιών: Σοφία Ποθητάκη/avlonari such a lovely place
πηγή φωτογραφιών: Σοφία Ποθητάκη/avlonari such a lovely place