Ποιοι οι δικαιούχοι για επίδομα 250 ευρώ χωρίς αίτηση;

επιδομα 250 ευρω αιτηση, επιδομα 250 ευρω δικαιουχοι

Χιλιάδες είναι οι δικαιούχοι ενός νέου επιδόματος για την Εύβοια που θα αγγίζει τα 250 ευρώ -Το νέο βοήθημα θα δοθεί πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Θα δοθεί το έκτακτο επίδομα των 250 ευρώ που θα καταβληθεί από την κυβέρνηση τον Δεκέμβριο του 2022.

Στόχος του επιδόματος των 250 ευρώ είναι να διευκολύνει οικονομικά τις άγιες ημέρες, τα ευάλωτα νοικοκυριά που ήδη δοκιμάζονται και αναμένεται να δοκιμαστούν ακόμα περισσότερο όταν αγριέψει ο καιρός εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης.

Το επίδομα 250 ευρώ θα πιστωθεί εφόσον ληφθεί υπόψιν το ετήσιο εισόδημα του 2021. Μάλιστα και τα περιουσιακά στοιχεία θα κρίνονται με βάση τις νέες αντικειμενικές αξίες, και θα αφορά τουλάχιστον 800.000 οικογένειες με παιδιά που θα λάβουν μιάμιση επιπλέον δόση.

Επίδομα 250 ευρώ θα πάρουν χαμηλοσυνταξιούχοι, έγγαμοι που λαμβάνουν επίδομα παιδιού, δικαιούχοι ΚΕΑ και μακροχρόνια άνεργοι. Οι μακροχρόνια άνεργοι για να πάρουν το επίδομα, θα πρέπει να είναι γραμμένοι στους καταλόγους του ΟΑΕΔ από 12 έως 24 μήνες.

Επιταγή ακρίβειας: Ποιοι θα το λάβουν έως τον Δεκέμβριο

Δείτε το παρακάτω βίντεο όπου έως τέλος Δεκεμβρίου θα έχουν λάβει το επίδομα ακρίβειας των 250 ευρώ οι ευπαθείς ομάδες, όμως χιλιάδες συνταξιούχοι θα λάβουν διπλό επίδομα.

Τα νέα της Εύβοιας

Αυτή είναι η προκήρυξη για το λιμενικό 2022 χωρίς πανελλήνιες

Προκήρυξη ΟΣΕ 2022- 2023: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Πότε κληρώνει το τζόκερ; Ποια τα αποτελέσματα;

Εύβοια: Τρομακτικό βράδυ έζησε ένας 35χρονος

Χαλκίδα: Δείτε τι ετοιμάζεται για μαθητές της πόλης!

Χαλκίδα: Δείτε γιατί έσπαγε τζαμαρίες το βράδυ

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις