Επίδομα παιδιού 2021: Πότε ξεκινά η πληρωμή;

Σε έξι διμηνιαίες δόσεις καταβάλει και φέτος ο ΟΠΕΚΑ το επίδομα του παιδιού στους δικαιούχους. Η πρώτη δόση πληρώθηκε στους δικαιούχους στις 31 Μαρτίου 2021. Το ίδιο και η δεύτερη δόση. Πιστώθηκε στους λογαριασμους των δικαιούχων και η δεύτερη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορούσε τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Η τρίτη δόση είναι στις 31 Ιουλίου του 2021 και αναμένεται να καταβληθεί η τρίτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι ημερομηνίες πληρωμής:

Τέταρτη δόση: Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021 αναμένεται να καταβληθεί η τέταρτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Πέμπτη δόση: Στις 30 Νοεμβρίου του 2021 αναμένεται να καταβληθεί η πέμπτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Έκτη δόση: Πριν από την Πρωτοχρονιά αναμένεται να καταβληθεί η τελευταία και έκτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Ένα τεράστιο πλάσμα προχωρούσε στο δρόμο!

Χαλκίδα: Μέσα στα σκουπίδια ήταν ένας θησαυρός!

Εύβοια: Προσοχή υπάρχει δηλητήριο και είναι πολύ επικίνδυνο! [Φωτογραφία]

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.