Χαλκίδα: Πήρε φωτιά το facebook – Ψάχνουν αυτόν που παρέσυρε παιδί

Ασθενοφόρο
Ασθενοφόρο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add evianews.com on Google

Σάλος έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο Facebook, μετά την είδηση πως ένα παιδί παρασύρθηκε από μηχανάκι στη Χαϊνά, στη Χαλκίδα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με αναρτήσεις κατοίκων, σημειώθηκε πριν λίγο, όταν ένα δίκυκλο φέρεται να χτύπησε το παιδί και ο οδηγός του να εγκατέλειψε το σημείο χωρίς να σταματήσει.

Από εκείνη τη στιγμή, το Facebook έχει πάρει «φωτιά». Δεκάδες χρήστες μοιράζονται αναρτήσεις, φωτογραφίες και μαρτυρίες, προσπαθώντας να εντοπίσουν τον άνθρωπο που οδηγούσε το μηχανάκι.

Κάποιοι αναφέρουν πως τον είδαν να κινείται στην οδό Χαϊνά με κατεύθυνση την Νέα Αρτάκη, και κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή και ανησυχία στους κατοίκους της Χαλκίδας, που ζητούν να βρεθεί ο οδηγός και αυξημένη προσοχή στους δρόμους της πόλης.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την κατάσταση του παιδιού, ούτε για τον εντοπισμό του οδηγού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ολόκληρη η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, με το Facebook να έχει μετατραπεί σε κέντρο ενημέρωσης και αναζήτησης μαρτύρων για το δυσάρεστο αυτό περιστατικό.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Φωτιά τώρα κάτω από την υψηλή γέφυρα

Εύβοια: Τραυματίστηκε ύστερα από τροχαίο ατύχημα πριν λίγο

Φτωχότερη η Χαλκίδα, έφυγε ένας άνθρωπος που μας έμαθε τι σημαίνει αγάπη

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.