Επίδομα παιδιού πληρωμή τέταρτης δόσης 2020: Πότε θα δοθούν τα χρήματα;

Σε λίγες μέρες θα δοθούν τα χρήματα για την τρίτη διμηνιαία δόση του 2020. Να σε ενημερώσουμε ότι θα πάρεις τα χρήματα του Μαΐου και του Ιουνίου.

Επίδομα παιδιού 2020 γ δόση: Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε θα καταβληθεί την τελευταία εργάσιμη του Ιουλίου. Η τελευταία εργάσιμη για αυτόν τον μήνα είναι η Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020. Να σε ενημερώσουμε ότι την ίδια περίοδο τρέχει η πληρωμή του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης για τον μήνα Ιούλιο 2020. Επίσης αν έχεις τα κριτήρια, μπορείς να δηλώσεις και για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους.

Τα χρήματα για το επίδομα παιδιού 2020 μπαίνουν την προηγούμενη ημέρα στα ATM. Αυτό σημαίνει ότι για πολλούς θα φανεί στους λογαριασμούς τους, από το απόγευμα της Πέμπτης.

Τι χρειάζεται για επίδομα τέκνων παιδιού γ δόση 2020

Θα κάνεις τα παρακάτω βήματα ενημερώνεστε αν είστε δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού.
Βήμα 1 – Υποβολή Ε1 και αίτησης Α21 Το επίδομα υπολογίζεται βάσει των εξαρτώμενων τέκνων που έχουν δηλωθεί στο Α21 του 2020 και σύμφωνα με την τελευταία εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση. Προκειμένου όμως οι δικαιούχοι να γνωρίζουν το σωστό ποσό του επιδόματός τους για το έτος 2020 αλλά και προς αποφυγή σώρευσης αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών, συνιστάται η υποβολή φορολογικής δήλωσης Ε1 τρέχοντος έτους (εισοδήματα 2019).
Βήμα 2 – Είσοδος Μπαίνετε στην εφαρμογή με τα διαπιστευτήρια TaxisNet πατώντας το link που ακολουθεί μετά τις οδηγίες. Με την είσοδό σας στο σύστημα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον ΑΜΚΑ και να συναινέσετε στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται, δηλαδή τα δικά σας, του/της συζύγου ή του αντισυμβαλόμενου στο σύμφωνο συμβίωσης και των προστατευόμενων τέκνων σας.
Βήμα 3 – Συναίνεση Μετά την είσοδο, θα εμφανισθεί φόρμα όπου θα πρέπει να επιλέξετε την τρέχουσα οικογενειακή σας κατάσταση. Οι έγγαμοι και οι εν διαστάσει θα πρέπει να εισάγουν τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ του/της συζύγου. Διαβάστε προσεχτικά το κείμενο που αφορά τη Συναίνεση για το Επίδομα Παιδιού και πατήστε [Συναίνεση] (για την έναρξη συμπλήρωσης και υποβολής της αίτησης-υπεύθυνσης δήλωσης επιδόματος παιδιού Α21).

Διαβάστε περισσότερα στο newse.gr